Skarpnord nummer to i Sveits
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. september 2021 KL:20.09)
    Marianne Skarpnord tok 2.-plassen i europaturneringen i golf i Sveits lørdag. Hun endte ett slag bak vinneren. Hun spilte de første ni hullene med to birdier og resten par. På andre halvdel ble det tre birdier, men også en bogey. Totalt endte hun 15 slag under par. Atthaya Thitikul fra Thailand vant turneringen i Holzhäusern. Sveitserne Elena Mossmann og Kim Metraux delte 3.-plassen. Maiken Bing Paulsen havnet totalt ett slag over par etter lørdagens 72-runde og kom på 54.-plass. Madelene Stavnar fikk det ikke til å stemme, gikk tre slag over par og ble nummer 66.

Ord sky bassert på artikkel: 674721
Skarpnord - Marianne - plassen - europaturneringen - vinneren - hullene - birdier - halvdel - Atthaya - Thitikul - Thailand - Holzhäusern - Sveitserne - Mossmann - Metraux - Paulsen - lørdagens - Madelene - Stavnar -