Bayern glitret mot RB Leipzig
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. september 2021 KL:21.46)
    Julian Nagelsmann ledet Bayern München til 4-1-seier i sitt første gjensyn med RB Leipzig etter trenerovergangen. Igjen kom Robert Lewandowski på scoringslista. Allerede i det 12. minutt kunne Nagelsmann juble på sidelinjen. Lewandowski scoret sikkert fra straffemerket, og 57 sekunder etter hvilen doblet 18-årige Jamal Musiala ledelsen. Leroy Sane økte til 3-1 på volley i 54. minutt, mens innbytter Eric Maxim Choupo-Moting på overtid gjorde Bayerns fjerde nettkjenning for kvelden. Vertene måtte nøye seg med Konrad Laimers redusering etter en snau time.

Ord sky bassert på artikkel: 674743
glitret - Leipzig - Nagelsmann - München - gjensyn - trenerovergangen - Lewandowski - scoringslista - Allerede - sidelinjen - sikkert - straffemerket - sekunder - Musiala - ledelsen - innbytter - overtid - Bayerns - nettkjenning - kvelden - Vertene - Laimers - redusering -