Glimt med drømmeåpning i Europa
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. september 2021 KL:22.55)
    Bodø/Glimt fikk en drømmestart i sin første sesong i europeisk fotball. Etter en omgang med nerver kom Glimt ut i hundre og kjørte over Zorja Lugansk etter pause. Da scoret først Ulrik Saltnes etter 48 minutter. Bare minuttet etter la Ola Solbakken på til 2-0. Luften så ut til å ha gått ut av gjestene fra Ukraina. Etter en time vartet Amahl Pellegrino med kampens prestasjon. Langskuddet gikk i en fin bue over bortelagets keeper. 3-0 var et faktum og kampen i realiteten avgjort. På tampen av kampen fikk Zorja en sjanse til å pynte på resultatet. Den utnyttet de godt og reduserte til 3-1.

Ord sky bassert på artikkel: 676045
drømmeåpning - drømmestart - europeisk - fotball - Lugansk - Saltnes - minutter - minuttet - Solbakken - gjestene - Ukraina - Pellegrino - kampens - prestasjon - Langskuddet - bortelagets - realiteten - avgjort - resultatet - utnyttet - reduserte -