Chelseas seiersrekke stoppet
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. november 2021 KL:17.57)
    Etter fire strake seiere i Premier League, ble det kun ett poeng hjemme mot Burnley for serieleder Chelsea. London-laget åpnet kampen best og tok ledelsen etter 33. minutter, da Kai Havertz stanget et innlegg fra Reece James i mål. Burnley kjempet seg imidlertid tilbake i kampen i andre omgang, og fikk til slutt utlikningen etter 80 spilte minutter. Jay Rodriguez fant Matej Vydra, som enkelt fastsatte sluttresultatet til 1-1. Til tross for poengtapet beholder Chelsea tabelltoppen i Premier League med 26 poeng.

Ord sky bassert på artikkel: 688991
Chelseas - seiersrekke - stoppet - Premier - Burnley - serieleder - ledelsen - minutter - Havertz - stanget - innlegg - kjempet - imidlertid - tilbake - utlikningen - Rodriguez - fastsatte - sluttresultatet - poengtapet - beholder - tabelltoppen -