Første pallplass for Wiklund
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. november 2021 KL:19.09)
    Ragne Wiklund gikk inn til personlig rekord og 3.-plass på 5000 meter i verdenscupen på skøyter i Stavanger. I nest siste par startet Wiklund knallsterkt og ledet lenge 5000-meteren i verdenscupen i Stavanger, men de siste rundene fikk hun det noe tyngre og falt til 3.-plass. Det er første gang Wiklund ender på pallen i en individuell verdenscupkonkurranse. Tiden 6.56,469 er personlig rekord for 21-åringen som overrasket og ble verdensmester på 1500 meter sist sesong. Tiden er over to sekunder bedre enn hannes forrige personlige rekord. - Det var rått. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si jeg. Det var kjempegøy, og publikum var jo dritbra, så jeg koste meg masse, sa hun til Viaplay etter løpet. Nederlandske Irene Schouten vant 2,11 sekunder foran canadiske Isabelle Weidemann. Wiklund gikk 5000-meteren 3,63 sekunder tregere enn Schouten.

Ord sky bassert på artikkel: 692665
pallplass - Wiklund - personlig - verdenscupen - skøyter - Stavanger - startet - knallsterkt - meteren - rundene - individuell - verdenscupkonkurranse - åringen - overrasket - verdensmester - sekunder - forrige - personlige - kjempegøy - publikum - dritbra - Viaplay - Nederlandske - Schouten - canadiske - Isabelle - Weidemann - tregere -