Haaland scoret i returen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. november 2021 KL:17.02)
    Erling Braut Haaland (21) ble byttet inn mot Wolfsburg i kampens 72. spilleminutt. Haaland holdt på å score med sin første berøring. Etter åtte minutter på banen lyktes han og sendte Dortmund opp i 3-1 med en avslutning fra kloss hold etter et innlegg. – Det nytter jo ikke å stoppe fyren, sa Viaplay-kommentator Lars Tjærnås. Kampen pågår fortsatt. Haaland har vært ute i lang tid med en hofteskade, og har ikke vært på banen siden bortekampen mot Ajax 19. oktober. Wout Weghorst scoret og sendte Wolfsburg opp i 1-0 etter bare to minutter, men Dortmund utlignet da Emre Can scoret på straffe etter 35 minutter. Ti minutter etter pause sendte Donyell Malen Dortmund opp i 2-1 da han scoret etter en fin enkeltmannsprestasjon. En seier vil gjøre at Dortmund topper Bundesligaen med to poengs forsprang til Bayern, som har én kamp mindre spilt og møter Armenia Bielefeld senere lørdag kveld. Denne meldingen oppdateres fortløpende.

Ord sky bassert på artikkel: 694636
Haaland - returen - Wolfsburg - kampens - spilleminutt - berøring - minutter - Dortmund - avslutning - innlegg - Viaplay - kommentator - Tjærnås - fortsatt - hofteskade - bortekampen - oktober - Weghorst - utlignet - straffe - Donyell - enkeltmannsprestasjon - Bundesligaen - forsprang - Armenia - Bielefeld - meldingen - oppdateres - fortløpende -