Vant etter straffedrama
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. november 2021 KL:20.01)
    Vålerenga kjempet seg til sin første borteseier i Eliteserien siden 24. juni da de slo Odd 2-1 i Skien lørdag kveld. Henrik Bjørdal ble matchvinner. Forrige trepoenger på fremmed gress for VIF var mot Stabæk for 19 runder siden. Den avgjørende scoringen kom et kvarter før slutt. Bjørdal ventet rolig ut keeper Leopold Wahlstedt og satte ballen til venstre etter at målvakten hadde gitt utslag den andre veien. Men tildelingen av straffesparket vil bli diskutert. Henrik Udahl gikk i gresset i duell med Odd-stopper Steffen Hagen, som mildt sagt var uenig med dommer Tom Harald Hagen. Før det hadde Odin Thiago Holm sørget for 1-0 til gjestene etter tre minutter, mens Tobias Lauritsen utlignet en halvtime senere.

Ord sky bassert på artikkel: 694678
straffedrama - Vålerenga - kjempet - borteseier - Eliteserien - Bjørdal - matchvinner - Forrige - trepoenger - fremmed - avgjørende - scoringen - kvarter - Leopold - Wahlstedt - venstre - målvakten - tildelingen - straffesparket - diskutert - gresset - stopper - Steffen - gjestene - minutter - Lauritsen - utlignet - halvtime -