Dyttet egen keeper: Rødt kort
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. november 2021 KL:19.03)
    En sen straffescoring fra Veton Berisha og et vinnermål fra Sondre Bjørshol ga Viking 3-2 mot Kristiansund i Eliteserien søndag. Viking har dermed et godt grep på bronsemedaljen og kan fortsatt ta igjen Molde på 2.-plass. Til Lillestrøm på 4.-plass har de seks poeng med to kamper igjen å spille. Mest dramatisk ble det helt på tampen da Vikings David Brekalo fikk rødt kort for å ha dyttet sin egen keeper i det som var hektiske sluttminutter. Gunnarsson så ut til å overdrive dytten fra lagkameraten, men dommer tok likevel i bruk det røde kortet etter den bisarre situasjonen. Lagene gikk til pause på 1-1 etter mål fra Bendik Bye (Kristiansund) og Kristoffer Løkberg (Viking). Viking styrte det meste av annen omgang. Men ikke absolutt alt, for etter 66 minutter gikk Kristiansund opp i ledelsen igjen. To minutter før slutt scoret Berisha på straffe etter en hands i feltet, og på overtid sørget Bjørshol for 3-2-seier etter et sugende løp og avslutning fra meget kloss hold.

Ord sky bassert på artikkel: 694900
straffescoring - Berisha - vinnermål - Bjørshol - Kristiansund - Eliteserien - bronsemedaljen - fortsatt - Lillestrøm - dramatisk - Vikings - Brekalo - hektiske - sluttminutter - Gunnarsson - overdrive - lagkameraten - likevel - bisarre - situasjonen - (Kristiansund) - Kristoffer - Løkberg - (Viking) - absolutt - ledelsen - overtid - sugende - avslutning -