De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
Jeg skammer meg
tilskueren som forårsaket den store velten under helgas tour de france-åpning har snakket med etterforskerne.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 02.07.2021 11.47.49
Slår følge med Hovland til OL
det har lenge vært klart at viktor hovland ville ta en av de to plassene til norge under golfturneringen i ol. hvem som skulle bli med det norske stjerneskuddet til tokyo har derimot vært mer usikkert. lenge så det ut til å bli kollegaen på pga-touren kristoffer ventura, men den siste tiden har en litt mindre kjent norsk golfer meldt seg på i kampen. for samtidig som ventura har slitt med å finne formen, har kristian krogh johannessen storspilt på challenge tour, nivå to i europa. nå er det så å si klart at krogh johannessen slår følge med hovland til ol, ifølge norsk golf. han passerte nemlig ventura på rankingen allerede for et par uker siden. dermed var spenningen knyttet til om han klarte å holde seg inne blant de 60 beste på ol-rankingen som ga plass i ol. etter helgas turneringer rundt om i verden, ble altså ol-billetten sikret. nå gjenstår det bare bekreftelsen når ol-rankingen oppdateres mandag, samt at olympiatoppen tar ut krogh johannessen i ol-troppen, noe som bør være en formalitet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.06.2021 07.36.42
Hauger økte ledelsen i Formel 3
det norske motorhåpet dennis hauger startet i andre spor under helgas hovedløp i formel 3 i frankrike, men det tok ikke lang tid før han var oppe i tet. stortalentet hadde en perfekt start og suste forbi frederik vesti som hadde beste startposisjon etter kvalifiseringen fredag. i regnværet i frankrike dro han fra resten av feltet i starten, men da regnværet stoppet begynte australske jack doohan å ta innpå nordmannen. ut på den tolvte runden hadde doohan kommet seg opp på halen av hauger sin bil, og etter en hard kamp gjennom et par svinger og et langt strekke, klarte doohan å ta seg forbi. hauger la seg i ryggen på doohan, mens han hardeste konkurrent i sammendraget victor martins kjempet om den siste pallplassen bak hauger igjen. dermed gjorde hauger lurt i å ikke ta for mange sjanser på å kjøre forbi doohan igjen for å sikre seg viktige poeng i sammendraget. isteden kontrollerte nordmannen 18-åringen inn andreplassen, mens jack doohan tok sin første seier noensinne i formel 3. sammenlagt i formel 3-mesterskapet er hauger fortsatt nummer én med 66 poeng totalt. martins beholder andreplassen seks poeng bak hauger, mens søndagens vinner doohan rykket opp til tredjeplass, åtte poeng bak hauger.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.06.2021 12.36.20
Hauger imponerte i Frankrike
dennis hauger klinka til med ein sterk 2.-plass på laurdagens andre løp i formel 3-runda i frankrike. dermed held han fast ved leiinga si i meisterskapet. nordmannen blei berre slått av stallkamerat arthur leclerc i det andre av laurdagens to løp. det første løpet resulterte i ein 9.-plass. – eg synest vi gjorde maksimalt av det vi kunne få til i dag. det første løpet blir litt rotete, men det var deilig å slå tilbake i det andre, sa hauger i eit intervju med vsport. hauger delar leiinga i meisterskapsserien med franske victor martins etter fem av 21 løp. på søndag er helgas siste løp, og også det som gir flest poeng i samandraget. der startar hauger som nummer to.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 19.06.2021 19.04.47
Hauger nummer to i kvalifiseringa
dennis hauger var nest best i kvalifiseringa til helgas formel 3-løp i frankrike. det var berre danske frederik vesti som kunne måle seg med nordmannen i le castellet. han vann kvalifiseringa med to tidelar. hauger har fått ein sterk start på formel 3-sesongen, og er førebels i leiinga i meisterskapet etter sesongens tre første løp. til helga ventar tre nye løp for hauger. 2.-plassen i kvalifiseringa gjer at han startar som nummer 11 i det første løpet på laurdag, medan startposisjonen i løp nummer to på laurdag avhenger av resultatet i løp ein. der vil dei 12 beste bli snudd på, slik at nummer 12 startar først og så vidare. på søndagens løp startar hauger som nummer to.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 18.06.2021 16.33.28
Preger hele bygda
ordfører i bamble, hallgeir kjelldal, er sterkt preget etter helgas dødsulykke.
Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: 14.06.2021 14.04.53
Tøff start for Ventura
kristoffer ventura er det eneste norske innsalget under helgas pga-turnering i south carolina. viktor hovland samler krefter til neste ukes us open. ventura, som trenger gode turneringer fremover, slet med å finne flyten på runden sin og gikk fem slag over par. runden inneholdt hele sju bogeyer og to birdier. han hadde bare ni spillere bak seg på resultatlisten da han gikk i klubbhuset. han vil dermed få en tøff kamp med å klare cuten etter fredagens runde hvor han starter fra det tiende hullet sent fredag kveld norsk tid. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 10.06.2021 21.21.24
Torleifs (55) siste fotballkamp
torleif langlo hadde heiet på manchester city i nesten 50 år. helgas mesterligafinale får han aldri oppleve.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 29.05.2021 11.29.00
Torleif (55) døde på fotballpub
torleif langlo hadde heiet på manchester city i nesten 50 år. helgas mesterligafinale får han aldri oppleve.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 29.05.2021 11.29.00
Hovland med personleg rekord
viktor hovland er oppe på 11.-plass på den ferske verdsrankinga i golf. det er den høgaste plasseringa han har hatt. hovland avslutta helgas pga-turnering i palm harbor, i florida krutsterkt og enda på delt 3.-plass.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.05.2021 07.58.01
Skremmes bort: - Får prestasjonsangst
sandhåndballspillere faller fra sporten grunnet ubehag ved bruk av påbudte «drakter». etter helgas gjennombrudd i kongressen i europas håndballforbund håper man på endring.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 29.04.2021 22.41.48
Han har bomma
nrk-ekspert, ole kristian stoltenberg, er kritisk til johannes thingnes bø før helgas verdenscupavslutning. der kan sturla holm lægreid snyte stryningen for sin tredje sammenlagtseier i karrieren.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 19.03.2021 07.41.22
«Farmen»-Thor legger seg flat
beklager etter helgas festing.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: 02.03.2021 20.43.48
Full splid: - På trynet
mens flere av «farmen»-deltakerne er under etterforskning etter helgas eskapader, hiver andre reality-kolleger seg inn i debatten.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: 02.03.2021 17.30.03
Moldeordføreren får gjennomgå i sosiale medier
molde og byens ordfører trender på sosiale medier etter helgas koronaspark til hovedstaden. mange reagerer med irritasjon og sinne, men folk tyr også til lattermusklene.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 01.03.2021 14.39.32
Middelmådig
martin Ødegaard overbeviste ikke kritikerne i helgas oppgjør mot manchester city.
Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: 22.02.2021 17.17.39
Dette er Norges VM-tropp
11 kvinner og 11 menn er klare for vm i oberstdorf. den siste plassen for herrene blir offentliggjort etter helgas verdenscuprenn i sverige.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 03.02.2021 12.34.13
Granerud nest best
halvor egner granerud er ute etter en liten revansj fra hoppuka. denne helga arrangeres det nemlig en miniturnering i willingen hvor sammenlagtstillingen etter alle helgas hopp er med på å kåre en vinner til slutt. det betyr også at kvalifiseringshoppene kommer til å telle, og sånn sett var fredagens kvalifisering noe viktigere enn til vanlig. det så det ut til at halvor egner granerud var fullt klar over. i noe tøffe forhold, hvor han først måtte av bommen, leverte den norske favoritten varene. han landet på 139,5 meter og ble kun slått av polske andrzej stekala med 1,7 poeng. – et godt utgangspunkt for morgendagen, helga og denne miniturneringen, sa kommentator christian nilssen etter graneruds hopp. daniel andré tande gjorde også et kjempehopp og ble nummer fire, 5,4 poeng bak stekala. de fire andre nordmennene anders håre, johann andré forfang, marius lindvik og robert johansson er også kvalifiserte til morgendagens renn.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 29.01.2021 16.58.48
Historisk VM-uttak
sportssjef ivar stuan har tatt ut den første norske kvinnelige vm-troppen i kombinert. det er trioen gyda westvold hansen, mari leinan lund og marte leinan lund. – dette er et historisk vm-uttak. for første gang skal kvinnene konkurrere i kombinert, og vi ser veldig frem til dette. denne kvinnetrioen er alle medaljekandidater i vm. dette har de vist i helgas kontinentalcup og i verdenscuprennet i ramsau før jul, sier stuan i pressemeldinga. to plasser er fortsatt ledige i den kvinnelige troppen. hos herrene har jørgen graabak fått grønt lys etter helgas verdenscuprenn i ramsau. fra før er jarl magnus riiber og jens lurås oftebro tatt ut. ytterlige tre plasser vil fylles seinere.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 27.01.2021 12.06.28
Står bak Arteta
arsenal har hatt sin verste sesongstart siden 1974, og etter helgas hjemmetap mot burnley ble det igjen spekulasjoner rundt manager mikel artetas fremtid. klubbens tekniske direktør edu avkrefter derimot at han har planer om å sparke spanjolen med det første, ifølge the guardian. han mener at man må vise tålmodighet med en så fersk trener, spesielt etter et så turbulent år som 2020 har vært etter at pandemien brøt ut. – mikel gjør en god jobb her. det er urettferdig å begynne å snakke om sånt nå, fordi det har vært et utfordrende år for alle og spesielt for mikel, som nettopp hadde kommet til klubben da dette startet, sier edu.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.12.2020 06.28.12
Hoppskandale: - Unnskyld
skapte storbråk under helgas vm i skiflyging. nå legger han seg flat og ber om godt vær.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 15.12.2020 05.48.09
Største hjemmetap på nesten fem år for Sjarmtrollan
kun ett poeng på to kamper ble fasiten for sjarmtrollan etter helgas to kamper på hjemmebane.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 06.12.2020 18.42.05
Trekker seg
heidi weng (29) står over helgas to verdenscuprenn.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 28.11.2020 09.18.04
Ny Vipers-kamp utsatt
i helga fikk vipers endelig bekreftet at helgas champions league-kamp borte mot rostov er utsatt.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 19.10.2020 12.31.26
Viste verdensklasse i NM
rifleskytteren jeanette hegg duestad var suveren i helgas nm på ol-øvelsen 50 meter helmatch. duestad skjøt godt over verdensrekord både i kvalifisering og finale. 1190 poeng i kvalifiseringen var norsk rekord og i tillegg hele fem poeng bedre enn lagkamerat jenny stenes verdensrekord på 50 meter helmatch. likevel er det ikke offisiell verdensrekord, da det kun settes i verdenscup eller internasjonale mesterskap.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 12.10.2020 16.30.32
Sæten satte ny pers på gateløp. Bare fem norske kvinner har løpt fortere
amalie sæten (22) fikk i helgas gateløp enda en bekreftelse på de enorme stegene hun har tatt denne sesongen.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 05.10.2020 11.57.20
Sjetteplass ga 1,9 millionar kroner
kristoffer ventura var oppe på tredjeplass, men enda til slutt på sjetteplass under helgas pga-turnering. 25-åringen enda 14 slag under par etter å ha brukt 67, 68, 68 og 71 slag på det fire rundane. resultatet ga 1,9 millionar kroner i prispengar.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 05.10.2020 07.34.17
start-keeperen mister helgas viktige kamp
Skaden Jonas Deumeland pådro seg mot Stabæk holder ham ute mot Haugesund. Spørsmålet er om han rekker første kamp etter landslagspausen.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 30.09.2020 13.47.22
Grøvdal fikk råd fra ekspertene: Dropper NM
karoline bjerkeli grøvdal frykter skaden skal bli verre og trekker seg fra helgas friidretts-nm. hun vil i stedet konkurrere om to uker.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 16.09.2020 15.30.32
Det er lov å bruke huet
byrådsleder raymond johansen raser mot helgas grottefest.
Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: 31.08.2020 16.44.19
TV 2-profil trekker fram sørlending blant NM-favorittene: – Et av våre største talenter
sykkelekspert trekker fram mandalitten søren wærenskjold som en av sine tre favoritter før helgas norgesmesterskap.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 21.08.2020 10.00.15
Legger seg flate etter sykkelbråket
under helgas um ble flere jenter tatt ut av sykkelrittet underveis. nå legger arrangøren og kommissæren seg flat.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 11.08.2020 20.12.21
Lukasjenkos tre-fronts krig
«europas siste diktator» aleksandr lukasjenko slåss på tre fronter i helgas valg i hviterussland. selv om han vil «vinne» er utfallet likevel helt uklart, skriver morten strand.
Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: 09.08.2020 07.23.45
ny skadesmell for adegbenro: nå ryker også helgas kamp
Samuel Adegbenro tråkket over på fredagens trening.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 24.07.2020 11.38.45
erna solberg etter helgas festkaos: – gir grunn til bekymring
Folk på byen sto nærmest som sild i tønne flere steder i landet i helgen. – Jeg vil innstendig oppfordre folk til å huske at vi fortsatt har smitte i samfunnet, sier statsminister Erna Solberg.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 29.06.2020 15.39.39
varmest i sør-norge – nord-norge blir likevel helgas værvinner
Sør-Norge får strålende vær og 30 grader de neste dagene, men det gode været trekker seg opp til Nord-Norge til helga.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 24.06.2020 13.42.41
Farevarsel om regn i Sør-Norge
meteorologisk institutt sender ut gult farevarsel om nedbør for flere områder i sør-norge fredag. helgas værvinnere finner man sannsynligvis i trøndelag og nord-norge.
Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: 03.06.2020 11.53.44
TV 2 med kriseplan
slik løser kanalen helgas sendeflater etter at premier league stopper opp.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 13.03.2020 20.26.40
Flere kamper i Norge spilles uten publikum, men Molde vil åpne stadion for 500 tilskuere
mfk planlegger å slippe inn inntil 500 tilskuere i helgas treningskamp.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 11.03.2020 13.19.23
Nå må det endring til
kommentar: helgas skifest gjør det stadig vanskeligere å forstå argumentasjonen for at lillehammer er fast verdenscuparrangør.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 24.02.2020 13.59.08
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »