De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2019 - 2018 - 2017 - Alle
Wall Street endte opp på ukens siste dag
Sterke jobbtall sørget for en fin avslutning på Wall Street-uken, men ferden dit var lang og humpete.
Kilde: E24 | Publisert: Idag. 07.12.2019 00.17.28
Kraftig tyfon rammer millioner på Filippinene
Med vindkast på opp mot 65 meter i sekundet slo tyfonen Kammuri inn over fastlandet på Filippinene tirsdag. Myndighetene mener massiv evakuering sørget for å begrense tap av menneskeliv.
Kilde: NRK - Utenriks | Publisert: 03.12.2019 07.18.03
Endrer på dressene
Hoppsjef Clas Brede Bråthen varsler endringer på hoppdressene foran de kommende rennene i Russland etter diskflausen i Finland. Robert Johansson, Johann André Forfang og Marius Lindvik ble diskvalifisert i forrige helgs hopprenn i Ruka etter feil med dressene. Hoppsjefen lover at problemene med utstyret skal fikses. – Det var lite luftgjennomstrømning på et par punkter, og vi har sørget så godt vi kan for at det ikke skjer igjen, sier Bråthen til NTB.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.12.2019 06.58.08
Lovren reddet Liverpool
Liverpool var i trøbbel hjemme mot Napoli. Da dukket Dejan Lovren opp og sørget for 1-1 i onsdagens mesterligamøte på Anfield.Den regjerende mesterligavinneren var i trøbbel hjemme mot italienerne, men hodestøtet sørget for at Liverpool fortsatt leder gruppe E før siste runde. Da skal de røde til Østerrike for å møte Erling Braut Haaland og Salzburg.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 27.11.2019 23.32.17
Lovren reddet Liverpool
Liverpool var i trøbbel mot Napoli onsdag. Da dukket Dejan Lovren opp og sørget for 1-1 i mesterligamøtet på Anfield. Hodestøtet sørget for at Liverpool fortsatt leder gruppe E. Nå skal de røde til Østerrike for å møte Erling Braut Haaland og Salzburg.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 27.11.2019 23.32.17
Chelsea-avansementet glapp
Chelsea var på god vei mot utslagsrunden i mesterligaen, men åtte minutter før slutt scoret danske Daniel Wass og sørget for 2-2 for Valencia i Spania.
Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: 27.11.2019 23.04.09
Her fester mannen E-tjenesten trodde spionerte for Norge. Alt var bare en bløff.
Det er ham. Frode Berg bekrefter for første gang hvem den russiske dobbeltagenten, som sørget for at nordmannen havnet i FSBs klør, er.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 21.11.2019 19.05.10
Fourcade knuste konkurrentene
Martin Fourcade viste noe som lignet på god, gammel form da han knuste all motstand på fellesstarten under åpningshelgen i skiskyting på Sjusjøen i ettermiddag. Franskmannen bommet en gang på siste stående, men hadde likevel svært god kontroll på den siste runden. Han vant med et snaut halvminutt. Det ble ingen stor dag for de norske gutta på hjemmebane. Antonin Guigonnat sørget for at det ble dobbelt fransk i den norske åpningen. Talentet Endre Strømsheim gikk inn til en en fin 3. plass, mens Jakov Fak ble nummer fire. Johannes Dale og Johannes Thingnes Bø gikk en forrykende sisterunde, og ble henholdsvis nummer fem og seks. Tarjei Bø ble nummer sju.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.11.2019 14.54.21
Fourcade knuste konkurrentene
Martin Fourcade viste noe som lignet på god, gammel form da han knuste all motstand på fellesstarten under åpningshelgen i skiskyting på Sjusjøen i ettermiddag. Franskmannen bommet en gang på siste stående, men hadde likevel svært god kontroll på den siste runden. Han vant med et snaut halvminutt. – I sporet så klaret jeg å holde ledelsen og jeg klarte å fokusere på det som var foran meg, og det som gjenstod. Istedenfor å fokusere på dem som var bak meg, og det er et veldig godt tegn, sier Fourcade til NRK. Det ble ingen stor dag for de norske gutta på hjemmebane. Antonin Guigonnat sørget for at det ble dobbelt fransk i den norske åpningen. Talentet Endre Strømsheim gikk inn til en en fin 3. plass, mens Jakov Fak ble nummer fire. – Det var vondt! Jeg hadde en liten luke opp til Guigonnat som jeg bare tenkte at jeg måtte tette, og så fikk det heller bare glippe hvis det skulle glippe. Så prøvde jeg på slutten av bakken, men det holdt ikke helt, sier Strømsheim til NRK. Johannes Dale og Johannes Thingnes Bø gikk en forrykende sisterunde, og ble henholdsvis nummer fem og seks. Tarjei Bø ble nummer sju.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 17.11.2019 14.54.21
Faren scoret også mot Færøyene: Sørloth med drømmetreff
Norges spisskomet Erling Braut Haaland kom seg aldri på banen i landskampen mot Færøyene. Istedet sørget erstatteren Alexander Sørloth før to lekre scoringer i 4-0-seieren.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.11.2019 19.48.11
Sørloth etter storseieren: – Jeg hadde håpet på hat trick
Norges spisskomet Erling Braut Haaland kom seg aldri på banen i landskampen mot Færøyene. I stedet sørget erstatteren Alexander Sørloth før to lekre scoringer i 4-0-seieren.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.11.2019 19.48.11
Sørloth etter storseieren: – Jeg hadde håpet på hat trick
Norges spisskomet Erling Braut Haaland kom seg aldri på banen i landskampen mot Færøyene. I stedet sørget erstatteren Alexander Sørloth for to lekre scoringer i 4-0-seieren.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.11.2019 19.48.11
Thorstvedt reddet U21
To mål av Kristian Thorstvedt (20) snudde 0-1 til seier 2-1 for Norges U21-landslag mot Kypros fredag. Da er det fortsatt håp om EM-sluttspill. Først etter 72 minutters spill lyktes det for Norge da Viking-spiller Kristian Thorstvedt med venstrefoten plasserte ballen vakkert i mål bak den kypriotiske keeperen. Samme mann sørget for ledelse og seier 2-1 med en klassisk markkryper etter en retur i det kypriotiske feltet med fem minutter igjen å spille. Norge tok dermed steget opp på annenplass i gruppe 7 og har nå sju poeng. (NTB)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 15.11.2019 15.56.32
Matchvinneren hadde ikke scoret på 40 serierunder. Nå tror han på Europa.
Effektive Bodø-Glimt rystet Rosenborg i løpet av seks minutter. På overtid sørget Marius Lundemo for RBK-seier i dramatiske sluttminutter.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 11.11.2019 00.54.27
Uavgjort for Tottenham
Heung-min Son sendte Tottenham i ledelsen etter 58 minutter mot Sheffield United, men to ganger slo gjestene tilbake. Den første scoringen ble underkjent av VAR, mens den andre ble godkjent. Chris Basham sørget for utligning. Spurs klarte aldri å svare.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 09.11.2019 17.58.29
Uavgjort for Arsenal
Det ble 1-1 mellom Vitória Guimarães og Arsenal i europaligaen onsdag. Arsenal tok ledelsen etter scoring av Shkodran Mustafi, men Bruno Duarte sørget for 1-1 for portugiserne med et brassespark på overtid. Arsenal leder gurppen etter fire kamper.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 06.11.2019 19.01.19
Kaos etter Haaland-mål
Italienske medier melder om kaos i Napoli-leiren etter at Erling Braut Haaland sørget for at det endte uavgjort i tirsdagens Champions League-kamp.
Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: 06.11.2019 04.41.15
Versting-Bobla som herjet pensjoneres
Visste du at det finnes en Volkswagen Boble med 560 hestekrefter? En som nesten var uslåelig. I sommer var det slutt for en av de mest legendariske bilmodellene som har eksitert, nemlig Bobla. Den ble mest sannsynlig tegnet tilbake i 1938, og sørget på egenhånd for å stable Volkswagen opp på hjulene etter 2. verdenskrig. […] Innlegget Versting-Bobla som herjet pensjoneres dukket først opp på .
Kilde: Bil24 | Publisert: 05.11.2019 09.40.21
Mjøndalen i trøbbel etter nytt tap
Nedrykkstruede Mjøndalen måtte vinne mot Odd for å komme seg unna den verste nedrykksfaren i Eliteserien. Og bortelaget åpnet best mandag da de gikk opp i ledelsen etter 24 minutter etter en scoring av Tonny Brochmann. To minutter på overtid i første omgang slo imidlertid Odd og Torgeir Børven tilbake og utlignet til 1-1. I andre omgang var det imidlertid vertene som var best og som hadde de største sjansene. Odd slet likevel med effektiviteten foran mål, og Mjøndalen tok ledelsen i andre omgang etter 72 minutters spill. Vetle Dragsnes sørget for jubel blant de tilreisende supporterne da han satte ballen i nettet etter fint forarbeid av Brochmann og Betten Hansen. Jubelen stilnet fort da Børven ble revet over ende foran mål. Ballen gikk i mål, men dommer hadde blåst straffe. Den satte Børven selv sikkert i mål. Like før slutt ble Mjøndalens keeper Julian Faye Lund kreditert et selvmål. Dermed endte kampen 3-2. Mjøndalen er fortsatt på nest siste plass i Eliteserien, med ett poeng mer enn Ranheim, mens Odd er på tredjeplass med 49 poeng.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 04.11.2019 20.54.44
Mjøndalen i trøbbel etter nytt tap
Nedrykkstruede Mjøndalen måtte vinne mot Odd for å komme seg unna den verste nedrykksfaren i Eliteserien. Og bortelaget åpnet best mandag da de gikk opp i ledelsen etter 24 minutter etter en scoring av Tonny Brochmann. To minutter på overtid i første omgang slo imidlertid Odd og Torgeir Børven tilbake og utlignet til 1-1. I andre omgang var det imidlertid vertene som var best og som hadde de største sjansene. Odd slet likevel med effektiviteten foran mål, og Mjøndalen tok ledelsen i andre omgang etter 72 minutters spill. Vetle Dragsnes sørget for jubel blant de tilreisende supporterne da han satte ballen i nettet etter fint forarbeid av Brochmann og Betten Hansen. Jubelen stilnet fort da Børven ble revet over ende foran mål. Ballen gikk i mål, men dommer hadde blåst straffe. Den satte Børven selv sikkert i mål. Like før slutt ble Mjøndalens keeper Julian Faye Lund kreditert et selvmål. Dermed endte kampen 3-2. Mjøndalen er fortsatt på nest siste plass i Eliteserien, med like mange poeng som Ranheim, mens Odd er på tredjeplass med 49 poeng.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 04.11.2019 20.54.44
Bodø/Glimt snublet igjen
Bodø/Glimt rotet bort en 2-0-ledelse etter at Fredrik Bjørkan ble utvist, og spilte 2-2 mot Haugesund. Dermed kan Molde sikre ligagullet om én uke, mens Glimt ser ut til å ha stø kurs mot sølvet. Håkon Evjen og Jens Petter Hauge scoret for Bodø/Glimt. Kristoffer Velde reduserte, før et selvmål sørget for poengdeling.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 03.11.2019 20.00.43
Sjokktap for Barcelona mot Levante
Lionel Messi ga serieleder Barcelona ledelsen, men jubelen stilnet fort da hjemmelaget Levante scoret tre ganger på syv minutter og sørget for en 3-1-seier. Barcelona befinner seg ett poeng bak serieleder Sevilla med én kamp mindre spilt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 02.11.2019 19.18.19
Manchester City vant
Manchester City vant 2-1 mot Southampton i Premier league lørdag. James Ward-Prowse sendte Southampton i ledelsen, men etter 70 minutter utlignet Sergio Agüero. Fire minutter før slutt sørget Kyle Walker for tre City-poeng.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 02.11.2019 17.58.33
Stortalentet (18) scoret to da Klepp sørget for målfest
Lørdag sikret Klepp seg tre etterlengtede og viktige poeng med 4—0-seier. Laget er dermed fortsatt med i kampen om seriesølvet.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 02.11.2019 17.23.12
Stortalentet (18) scoret to da Klepp sørget for målfest
Klepp har ikke vunnet mot Arna-Bjørnar de siste sju oppgjørene. Lørdag sikret Klepp seg tre etterlengtede og viktige poeng med 4—0-seier.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 02.11.2019 15.50.47
Nordmenn i svensk gull-drama
Seriegullet var langt unna da Djurgården i sesongens siste kamp lå under 2-0 for Norrköping. Både Malmö og Hammarby lå på det tidspunktet foran. Men en råsterk opphenting - som nordmennene Fredrik Ulvestad og Aslak Fonn Witry var en del av - sørget for 2-2. Uavgjortresultatet var det de trengte. Djurgården endte på 66 poeng - ett poeng foran de to tittelrivalene. Med det vant klubben sin ellevte Allsvenskan-tittel, og sin første siden 2005. Da dommeren blåste av ble det banestorming fra den tilreisende fansen fra Djurgården. – Det er helt jævlig sykt. Se på disse jævla spillerne, da! Jeg hadde det ikke bra i pausen, men jeg hadde tro på det. Fy faen altså, sier sportsdirektøren Bosse Andersson like etter kampen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 02.11.2019 15.37.12
RBK-Godset: Målfest og uavgjort
Det ble en høydramatisk affære da Strømsgodset møtte Rosenborg i Drammen fredag kveld. Even Hovland sørget for ledelse for gjestene. Deretter scoret hjemmelaget to før timen var spilt. Det første etter en svært omdiskutert straffesituasjon, men dommeren mente Kristoffer Tokstad ble taklet i bakken av keeper André Hansen. Straffen ble i hvert fall ekspedert i mål av Mikkel Maigaard. Godsets andre scoring ble satt i mål av Muhamed Keita. Men om den første timen var fartsfylt, spennende og dramatisk, ble det enda mer dramatisk det siste drøye kvarteret. Da scoret først Mike Jensen før Jakob Glesnes selvmål etter et innlegg fra Pål André Helland. Dermed stod det plutselig 3-2 til Rosenborg. Men det var altså ikke over der. For på overtid fikk Godset corner. Lars Sætra var først på ballen i feltet. Med ryggen styrte han inn 3-3. Det resultatet stod seg også til full tid. Det er vanskelig å konkludere med hva ett poeng til hvert av lagene betyr. Men vinner Odd søndag, er Rosenborgs Europa-drøm for 2020 enda lengre unna. Godset klatret på sin side opp på trygg grunn i kveld. Men alt kan være endret etter helgens kamper blant de andre bunnlagene.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 01.11.2019 20.59.18
Ny generasjon krever ny regjering i Irak
I likhet med libaneserne krever irakiske demonstranter et oppgjør med korrupsjon og krever regjeringens avgang. De får nå støtte fra den tidligere militslederen som sørget for at den sittende regjeringen kom til makten.
Kilde: Bergens Tidende (Utenriks) | Publisert: 01.11.2019 07.15.08
City videre i ligacupen
I tre av oppgjørene i 16-delsfinalene i den engelske ligacupen tirsdag kveld var Premier League-lag i aksjon. Manchester City vant 3-1 over Southampton etter to mål av Sergio Aguero og ett mål av Nicolas Otamendi. Jack Stephens scorte bortelagets mål. Leicester City vant 3-1 borte mot Burton Albion. James Maddison, Youri Tielemans og Kelechi Iheanacho sørget for det. Everton vant 2-0 over Watford etter scoringer av Mason Holgate og Richarlison.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 29.10.2019 22.43.49
Slo tilbake etter Tottenham-sjokk - Liverpool nærmer seg beste hjemmerekke på 34 år
Tottenham sjokkerte hjemmelaget på Anfield, men Jordan Henderson og Mohamed Salah sørget for at Liverpools hjemmerekke i serien økte til tolv strake seirer. Nå mangler de bare én kamp på å tangere 1985-rekken.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 27.10.2019 19.38.26
Aalesund skapte trøbbel for Start
Pape Habib Gueye scoret to ganger og sørget for at Aalesund slo Start 2-1 og ga Sandefjord en håndsrekning i opprykkskampen.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 26.10.2019 20.34.01
Rekordsigneringen reddet Arsenal fra pinlig hjemmetap
Arsenal så ut til å tape hjemme mot portugisiske Vitória Guimarães i Europaligaen, men innbytter Nicolas Pépé scoret to ganger og sørget for 3-2-seier.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 25.10.2019 04.52.21
Reddet Arsenal fra pinlig tap
Arsenal så ut til å tape hjemme mot portugisiske Vitória Guimarães i Europaligaen, men innbytter Nicolas Pépé scoret to ganger og sørget for 3-2-seier.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 24.10.2019 23.04.07
Manchester United slo Partizan
Manchester United slo Partizan 1-0 borte i europaligaen torsdag kveld. Den første borteseieren for Solskjærs menn siden 06. mars. Like før pause fikk rødtrøyene straffe. Den satte Anthony Martial og sørget for tre nye poeng i gruppespillet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 24.10.2019 20.49.16
Chelsea tok viktige poeng
Michy Batshuayi sørget for tre poeng for Chelsea da de spilte borte mot Ajax i mesterligaen onsdag. London-laget vant 1-0 og tok tre meget viktige poeng i gruppespillet. De har nå seks poeng, like mange som Ajax som foreløpig leder gruppen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 23.10.2019 20.49.56
Kommunen vil ha inntekter fra Nordkapp-platået
Striden om hvem som skal tjene penger på Nordkapp-platået har rast i mange år. Høstens valg sørget for maktskifte i kommunen, og nå kan millionene strømme inn.
Kilde: E24 | Publisert: 23.10.2019 12.47.37
Mbappé i storform for PSG
Tre mål fra Kylian Mbappé og en Mauro Icardi-dobbel sørget for 5-0 seier for PSG borte mot Club Brugge i mesterligaen tirsdag. Med ni poeng og 9-0 i målforskjell på tre kamper er Paris Saint-Germain på strak vei mot sluttspillet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.10.2019 23.18.47
Tottenham sørget for målfest
Tottenham slo Røde Stjerne 5-0 i mesterligaen tirsdag. To mål fra Harry Kane, to mål fra Son Heung-Min og ett fra Erik Lamela sørget for en komfortabel seier for engelskmennene som nå har fire poeng og andreplass etter tre kamper i gruppespillet.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.10.2019 23.04.05
Sterling hattrick da City vant
Atalanta tok ledelsen i Manchester etter straffespark fra Ruslan Malinovskyi, men så skrudde Manchester City på. Sergio Aguero satte to for hjemmelaget, før Raheem Sterling sørget for ekte hattrick i andreomgang. City vant mesterligaoppgjøret 5-1.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.10.2019 23.00.32
Elabdellaoui og Olympiakos tapte
Omar Elabdellaoui spilte hele kampen i mesterligaen da Olympiakos tapte 2-3 mot Bayern Munchen. El Arabi og Guilherme scoret for hjemmelaget. Men Robert Lewandowskis to mål og Corentin Tolisso sørget for tysk seier.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.10.2019 22.56.45
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »