Hovland nikket inn sitt første Allsvenskan-mål
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. april 2022 KL:21.02)
    Med fem nordmenn fra start markerte Even Hovland seg mest av dem i Häckens 1-1-kamp borte mot IFK Norrköping. Han headet gjestene i ledelsen. Midtstopperen hadde best spenst i boksen og satte hodet på en corner fra sin landsmann Lars Olden Larsen. Häckens ledermål kom etter en halvspilt omgang. Scoringen var Hovlands første i Allsvenskan etter overgangen fra Rosenborg i vinter. IFK Norrköping utlignet tolv minutter senere. Også det skjedde på et hodestøt etter et hjørnespark. Jacob Ortmark kunne umarkert stange inn 1-1.

Ord sky bassert på artikkel: 734186
Hovland - Allsvenskan - nordmenn - markerte - Häckens - Norrköping - gjestene - ledelsen - Midtstopperen - landsmann - ledermål - halvspilt - Scoringen - Hovlands - overgangen - Rosenborg - utlignet - minutter - skjedde - hodestøt - hjørnespark - Ortmark - umarkert -