Arna-Bjørnar-selvmål ga Stabæk seieren
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. april 2022 KL:20.46)
    Arna-Bjørnars innbytter Marie Johannsdottir gjorde selvmål og sørget for 2-1 til Stabæk i Toppserien i fotball. Andrea Anderdal sendte Stabæk i ledelsen noen minutter før hvilen. Etter halvspilt kamp var stillingen 1-0 til Stabæk. Vilde Veglo utlignet for Arna-Bjørnar seks minutter før slutt. Arna-Bjørnar scoret selvmål ved Johannsdottir fire minutter senere. Ingen av lagene maktet å få ballen i mål etter dette. Dermed ble sluttresultatet 1-2. Stabæk tok sin første seier i årets sesong.

Ord sky bassert på artikkel: 735983
Bjørnar - selvmål - seieren - Bjørnars - innbytter - Johannsdottir - Toppserien - fotball - Anderdal - ledelsen - minutter - halvspilt - stillingen - utlignet - sluttresultatet -