Mjøndalen sikret seier ni minutter på overtid
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 29. april 2022 KL:19.20)
    Målene satt langt inne, men Mjøndalen tok til slutt tre poeng og 2-1-seier mot bunnlaget Bryne. Mjøndalen ligger nå på tabelltopp, ett poeng foran Sandnes Ulf som har én kamp mindre spilt. Det ble lagt til hele åtte minutter i kampen mellom Mjøndalen og Bryne, men lenge så det ut til at ingen av lagene klarte å sette vinnermålet. Stillingen var 1-1 ved ordinær tid, og først på overtid av overtiden – etter 99 minutter – ble Brinder Singh matchvinner. Bryne scoret kampens første. Mot spillets gang sendte Oliver Rotihaug gjestene i ledelsen etter 68 minutter. Joachim Olsen Solberg utlignet for Mjøndalen like før ordinær tid.

Ord sky bassert på artikkel: 736567
Mjøndalen - minutter - overtid - bunnlaget - tabelltopp - Sandnes - vinnermålet - Stillingen - ordinær - overtiden - Brinder - matchvinner - kampens - spillets - Rotihaug - gjestene - ledelsen - Joachim - Solberg - utlignet -