Barcelona slapp med skrekken mot Wolfsburg – kan møte Hegerberg i finalen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. april 2022 KL:19.54)
    Caroline Graham Hansen og Barelona sikret den første finalebilletten i mesterligaen etter 5-3-seier sammenlagt. Men det kunne fort sett annerledes ut etter den andre semifinalen. Barcelona ledet komfortabelt 5-1 etter det første oppgjøret, men fikk det tøffere i returmøtet. Etter en målløs førsteomgang, sendte Tabea Wassmuth Wolfsburg i føringen. Drøye ti minutter senere doblet Jill Roord for gjestene og tente håpet om finaleplass. Wolfsburg kjørte på utover omgangen, og hadde flere store sjanser. Barcelona slapp likevel med skrekken. For tross 0-2-tap i den andre semifinalen, sikret det sterke resultatet fra første kamp en finalebillett for Barcelona. Og i finalen er Ada Hegerberg og Lyon en mulig motstander. De spiller returoppgjør mot Paris Saint-Germain lørdag kveld. Lyon vant den første semifinalen 3-2.

Ord sky bassert på artikkel: 736772
Barcelona - skrekken - Wolfsburg - Hegerberg - finalen - Caroline - Barelona - finalebilletten - mesterligaen - sammenlagt - annerledes - semifinalen - komfortabelt - oppgjøret - tøffere - returmøtet - førsteomgang - Wassmuth - føringen - minutter - gjestene - finaleplass - omgangen - sjanser - likevel - resultatet - motstander - spiller - returoppgjør - Germain -