Trabzonspor ble ligamestere for første gang på 39 år
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 1. mai 2022 KL:09.34)
    Med 2-2 og ett poeng mot Antalyaspor, sikret Trabzonspor ligatittelen i den tyrkiske toppdivisjonen. Det er første gang klubben vinner ligaen på 39 år, og supporterne stormet banen da dommeren blåste i fløyta. Anders Trondsen spiller for Trabzonspor, men nordmannen har slitt mye med skader og har kun spilt én kamp i årets sesong. Danske Andreas Cornelius scoret det første målet for Trabzonspor, før Alassane Ndao utlignet for Antalyaspor. Etter timen spilt sendte Dorukhan Tokös vertene tilbake i føringen igjen. Ti minutter før slutt sørget Haji Wright for poengdeling, men det holdt likevel til å bli ligamestere for Trabzonspor.

Ord sky bassert på artikkel: 736855
Trabzonspor - ligamestere - Antalyaspor - ligatittelen - tyrkiske - toppdivisjonen - klubben - supporterne - stormet - dommeren - Trondsen - spiller - nordmannen - Andreas - Cornelius - Alassane - utlignet - Dorukhan - vertene - tilbake - føringen - minutter - poengdeling - likevel -