Tottenham banket Leicester – Son med måldobbel og assist
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 1. mai 2022 KL:17.24)
    Son Heung-min var i storform da Tottenham slo Leicester 3-1 hjemme i ligaen søndag. Først serverte han Harry Kane før hvilen, før han satte to i andre omgang. Med søndagens seier legger Tottenham press på naboen Arsenal om mesterligaspill til høsten. Spurs innehar 4.-plassen med 61 poeng og ligger ett poeng foran The Gunners, som møter West Ham senere søndag. Hjemmelaget kom til oppgjøret med null skudd på mål i de foregående kampene mot Brighton og Brentford. Den statistikken brøt Tottenham etter 19 minutter, da corneren fra Son Heung-min fant pannebrasken til Harry Kane. Kvarteret etter hvilen var det Sons tur til å havne i målprotokollen etter fin fremspill fra Dejan Kulusevski. Tjue minutter senere var samme duo på ferde igjen. Ett minutt på overtid satte Kelechi Iheanacho inn et trøstemål for gjestene. Tottenham møter Liverpool borte i neste runde, mens Leicester får besøk av Everton. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 736949
Tottenham - Leicester - måldobbel - storform - serverte - søndagens - Arsenal - mesterligaspill - innehar - plassen - Gunners - Hjemmelaget - oppgjøret - foregående - kampene - Brighton - Brentford - statistikken - minutter - corneren - pannebrasken - Kvarteret - målprotokollen - fremspill - Kulusevski - overtid - Kelechi - Iheanacho - trøstemål - gjestene - Liverpool - Everton -