Sørloth scoret i surt poengtap for Real Sociedad
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 1. mai 2022 KL:20.59)
    Alexander Sørloth så lenge ut til å bli matchvinner for Real Sociedad mot Rayo Vallecano søndag, men vertene utlignet til 1-1 og reddet ett poeng. Nordmannens scoring kom etter en drøy halvtime. Han mottok ballen utenfor sekstenmeteren og satte den fint og hardt nede i hjørnet, utakbart for Rayo-keeper Stole Dimitrievski. Det var 26-åringens tredje ligascoring for sesongen. Sørloth har vært viktig for Sociedad den siste tiden, og i april ble han kåret til månedens mest verdifulle spiller i klubben. Han spilte samtlige minutter søndag. Dessverre for Sørloth ble ikke hans scoring den eneste. Etter 78 minutter var ringreven Radamel Falcao først på en retur og utlignet. Det kostet to viktige poeng for Sørloth og hans lagkamerater. La Real har Betis mellom seg og Atletico på tabellen, men førstnevnte har en kamp mindre spilt og kan ta seg opp på poenget bak Atletico med seier i hengekampen. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 737008
Sørloth - poengtap - Sociedad - Alexander - matchvinner - Vallecano - vertene - utlignet - Nordmannens - scoring - halvtime - utenfor - sekstenmeteren - hjørnet - utakbart - Dimitrievski - åringens - ligascoring - sesongen - månedens - verdifulle - spiller - klubben - samtlige - minutter - Dessverre - ringreven - Radamel - viktige - lagkamerater - Atletico - tabellen - førstnevnte - poenget - hengekampen -