Sport

Liten annonse
    Ruuds konkurransefortrinn: – Behersker det bra
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 4. mai 2022 KL:06.38)
    Casper Ruud tror tynnlufta kan være til hans fordel i ATP1000-turneringen i tennis i Madrid. Nordmannen spiller sin første kamp onsdag. Motstander er Dusan Lajovic (nummer 77 på verdensrankingen) med start 12.00. Den spanske hovedstaden ligger vel 650 meter over havet, og det gjør at spillerne står overfor utfordringer på grusen. Ruud ser på det som gunstig for ham. – Jeg vant i høyden både i Gstaad (1050 moh.) og Kitzbühel (762 moh.) i fjor, og jeg kom til semifinalen i Madrid. Jeg føler at jeg behersker spill i tynn luft bra. Jeg pleier å få lagt på en del spinn på mine slag, og det gjør at ballen ofte havner innenfor streken, sier Ruud i et intervju på ATPs hjemmeside. Nordmannen ligger på sjuendeplass på ATPs verdensranking. – Ballen flyr lenger i tynn luft enn i lavlandet. Det gjør også at det ikke så ofte blir de lange ballvekslingene man er vant til på grus. Han sier at grusstarten i Europa ikke helt har svart til forventningene, men at spillet ikke har «vært elendig» heller.

Ord sky bassert på artikkel: 737568
konkurransefortrinn - Behersker - tynnlufta - ATP1000 - turneringen - Nordmannen - spiller - Motstander - Lajovic - (nummer - verdensrankingen) - spanske - hovedstaden - spillerne - overfor - utfordringer - gunstig - Kitzbühel - semifinalen - behersker - innenfor - streken - intervju - hjemmeside - sjuendeplass - lavlandet - ballvekslingene - grusstarten - forventningene - spillet - elendig -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »