Berge scoret da Sheffield United herjet med Fulham
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 7. mai 2022 KL:15.43)
    Sander Berge bidro med scoring og målgivende pasning da Sheffield United slo Fulham 4-0 og sikret billetten til opprykkskvalifiseringen i mesterskapsserien. Lørdagens storseier gjør at håpet om spill i Premier League neste sesong lever for Berge og lagkameratene. I semifinalen i opprykkskvalifiseringen venter Nottingham Forest. Fulham topper tabellen i mesterskapsserien og er for lengst klare for et comeback på øverste nivå i engelsk fotball fra høsten av. Lørdag så London-klubbens spillere ut til å ha tatt tidlig ferie. Sheffield United, med Sander Berge i en framskutt midtbanerolle, storspilte fra første stund på eget gress. Morgan Gibbs-White satte inn 1-0 allerede etter ti minutters spill. Da Iliman Ndiaye doblet ledelsen etter snaut halvspilt omgang, var Gibbs-White pasningslegger, og deretter inntok kampens norske innslag hovedrollen. Ndiaye gjorde forarbeidet og fant Berge inne i feltet. Avslutningen fra nordmannen var innom en Fulham-forsvarer før ballen gikk i mål. Scoringen var Berges femte i ligaen denne sesongen. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 738524
Sheffield - scoring - målgivende - pasning - billetten - opprykkskvalifiseringen - mesterskapsserien - Lørdagens - storseier - Premier - lagkameratene - semifinalen - Nottingham - tabellen - comeback - øverste - engelsk - fotball - klubbens - spillere - framskutt - midtbanerolle - storspilte - allerede - minutters - ledelsen - halvspilt - pasningslegger - deretter - kampens - innslag - hovedrollen - forarbeidet - Avslutningen - nordmannen - forsvarer - Scoringen - sesongen -