Uavgjort i toppoppgjøret mellom Vålerenga og Brann
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 8. mai 2022 KL:17.01)
    Etter 13 minutter sendte danske Janni Thomsen Vålerenga i føringen, i hennes sjette scoring for sesongen. Kvartere før slutt utlignet Branns Rakel Egesvik og sørget for 1-1. Poengdelingen mellom Vålerenga og Brann stoppet seiersrekken til Oslo-laget, som har vunnet de siste syv kampene. Lagene deler tabelltoppen i Toppserien med 22 poeng.

Ord sky bassert på artikkel: 738737
Uavgjort - toppoppgjøret - Vålerenga - minutter - Thomsen - føringen - scoring - sesongen - Kvartere - utlignet - Egesvik - Poengdelingen - stoppet - seiersrekken - kampene - tabelltoppen - Toppserien -