Arsenal og Ødegaard med fjerde strake seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 8. mai 2022 KL:16.56)
    Arsenal, med Martin Ødegaard som kaptein, vant komfortabelt 2-1 over Leeds. Eddie Nketiah ble dagens mann for Arsenal, og et rødt kort ødela for bortelaget. Seieren gjør at London-klubben har 66 poeng på 4.-plass. Byrival Tottenham er fire poeng bak med tre kamper igjen. Det var Arsenals fjerde strake seier og setter tonen for det som blir et svært spennende derby mot Tottenham torsdag. For Leeds ser det tyngre ut i motsatt ende av tabellen. Tapet sender dem under streken for første gang på sju runder. Rutinerte Luke Ayling pådro seg rødt kort etter en tøff takling på Gabriel Martinelli. Fargen var først gul, men etter en VAR-sjekk ble forsvareren sendt i dusjen, og det gjorde vondt til verre for Leeds etter 27 minutter. Laget lå allerede under 0-2. Diego Llorentes redusering ga Leeds troen i 2. omgang, men Arsenal rodde i land seieren komfortabelt. Eddie Nketiah scoret begge målene for Arsenal, som har hatt Ødegaard som kaptein i de fem siste kampene. Det har gitt fire seirer og ett tap. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 738738
Arsenal - Ødegaard - kaptein - komfortabelt - Nketiah - bortelaget - Seieren - klubben - Byrival - Tottenham - Arsenals - spennende - torsdag - motsatt - tabellen - streken - Rutinerte - takling - Gabriel - Martinelli - forsvareren - minutter - allerede - Llorentes - redusering - seieren - kampene -