Snuoperasjon av Sogndal
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 9. mai 2022 KL:19.58)
    Sogndal lå under 0-1, men snudde til 2-1-seier over Kongsvinger i 1. divisjon i fotball for menn. Jesper Grundt sendte Kongsvinger foran da han satte inn 1-0 bare noen minutter ut i kampen, men innbytter Mathias Blårud utlignet for Sogndal etter 25 minutters spill. Han ble byttet inn kun elleve minutter tidligere. Andreas Hoven sendte Sogndal i ledelsen ti minutter senere. Ingen av lagene klarte å putte ballen bak motstanderens keeper i andre omgang. Kampen endte dermed 2-1. Sogndal har vunnet sine tre siste hjemmekamper. Sogndals Valdimar Ingimundarson og Martin Ove Roseth fikk gult kort. For Kongsvinger fikk Sander Marthinussen og Harald Holter gult kort. Etter mandagens kamp er Sogndal på tredjeplass på tabellen med elleve poeng, mens Kongsvinger ligger på ellevteplass med fire poeng.

Ord sky bassert på artikkel: 739071
Snuoperasjon - Sogndal - Kongsvinger - divisjon - fotball - minutter - innbytter - Mathias - utlignet - minutters - tidligere - Andreas - ledelsen - motstanderens - hjemmekamper - Sogndals - Valdimar - Ingimundarson - Marthinussen - mandagens - tredjeplass - tabellen - ellevteplass -