Fiasko for J17-landslaget i EM – tapte alle kampene
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 9. mai 2022 KL:22.02)
    Norge tapte også den tredje gruppekampen i J17-EM i fotball. Signe Gaupset utlignet kort tid etter hvilen, men Finland fikk inn 2-1 på tampen. Det norske laget var allerede slått ut før mandagens oppgjør. 0-4 for Spania og knepent 0-1 for Frankrike sørget for det. Mot finnene var målet å unngå sisteplassen i gruppe B. Etter 20 minutter så det ikke lovende ut. Da sto Elli Seiro alene på bakre stolpe og stanget Finland i føringen. Målet kom etter en corner. Stillingen sto seg til pause, men i det 53. minutt utnyttet Gaupset et svakt utspill fra den finske keeperen. Norges kaptein snappet ballen og ordnet 1-1. Scoringen til Brann-spilleren så ut til å holde til poeng helt fram til innbytter Jutta Angeria traff fra 18 meter. Avslutningen gikk inn og gjorde henne til finsk matchvinner. J17-EM blir spilt i Bosnia-Hercegovina. Norge gjorde unna sine kamper i byen Mostar. Spania slo Frankrike 3-0 og ble gruppevinner. Begge var klare for cupspillet før mandagens kamper. Tysland og Nederland er videre fra gruppe A.

Ord sky bassert på artikkel: 739106
landslaget - kampene - gruppekampen - fotball - Gaupset - utlignet - Finland - allerede - mandagens - oppgjør - knepent - Frankrike - finnene - sisteplassen - minutter - lovende - stanget - føringen - Stillingen - utnyttet - utspill - keeperen - kaptein - snappet - Scoringen - spilleren - innbytter - Angeria - Avslutningen - matchvinner - Hercegovina - gruppevinner - cupspillet - Tysland - Nederland -