Sport

Liten annonse
    Klaveness-tur til Qatar utsatt
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 11. mai 2022 KL:17.21)
    Fotballpresident Lise Klaveness og hennes Uefa-kollegaer får likevel ikke møte myndighetene og VM-komiteen i Qatar 17. mai, melder Fotball.TV. I stedet planlegger Klaveness og øvrige representanter fra fotballnasjoner i Europa å besøke VM-vertslandet i slutten av juni. Det skyldes at qatarske myndigheter ikke har anledning til å møte dem 17. mai som planlagt. – Vi møttes i går kveld i Uefa-gruppen og fikk vite at qatarske myndigheter og komiteen ikke kan treffe oss før i juni. Og da var vurderingen om man likevel skal reise nå for å treffe arbeidere og NGO-er (ikke-statlige organisasjoner). Vi ble enige om å ta et digitalt møte med NGO-ene i neste uke, og at vi heller drar i juni, for det er et stort poeng å møte myndighetene, sier Klaveness til Fotball.TV i forbindelse med Uefa-kongressen i Wien. – Det ble et ganske markant flertall for å reise. Jeg er glad for at vi utsetter det til vi kan få treffe myndighetene. Vi må legge press på dem, og det bør skje på denne siden av sommeren, fortsetter den norske fotballpresidenten. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 739618
Klaveness - Fotballpresident - kollegaer - likevel - myndighetene - komiteen - planlegger - representanter - fotballnasjoner - vertslandet - slutten - skyldes - qatarske - myndigheter - anledning - planlagt - gruppen - vurderingen - arbeidere - statlige - organisasjoner) - digitalt - forbindelse - kongressen - markant - flertall - utsetter - sommeren - fortsetter - fotballpresidenten -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »