Semi-smell for Sola
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 11. mai 2022 KL:19.37)
    Storhamar utklasset Sola 37-27 i første semifinalekamp i håndballsluttspillet for kvinner. Emilie Margrethe Hovden scoret ti ganger. Hamar-laget hadde avgjort kampen i løpet av førsteomgangen. Hjemmelaget ledet 18-11 etter de første 30 minuttene. Hovden ble kampens toppscorer med ti mål på elleve skudd. Kristina Sirum Novak sto for flest Sola-scoringer med seks etter 13 avslutninger. Vipers Kristiansand og Molde spiller også onsdag, med senere kampstart. Ved pause ledet Vipers 19-12. Andre kamp i best av tre-serien i semifinalen spilles 18. og 19. mai. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 739652
Storhamar - utklasset - semifinalekamp - håndballsluttspillet - kvinner - Margrethe - avgjort - førsteomgangen - Hjemmelaget - minuttene - kampens - toppscorer - Kristina - scoringer - avslutninger - Kristiansand - spiller - kampstart - semifinalen - spilles -