Kristiansund slo kraftig tilbake da Surnadal øynet cupbombe
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 11. mai 2022 KL:19.35)
    Kristiansund tok seg greit videre fra første runde i cupen, etter 4-1-seier over Surnadal. Mikkel Rakneberg, Marius Alm og Moses Mawa scoret målene for Kristiansund. Rakneberg sendte Kristiansund i ledelsen etter 14 minutter, noe som ble førsteomgangens eneste scoring. Surnadal hadde også muligheten, men Andreas Dalsegg Sæter bommet på straffe. Surnadal øynet et håp om en cupbombe da de kom mer med og utlignet etter 51 minutter, men det håpet ble slokket få minutter senere da Alm sendte Kristiansund tilbake føringen. Mawa økte så til 3-1 etter timen spilt. Vondt ble bare til verre for Surnadal mot slutten. Vegar Brøske er bakerste mann og feller Marius Weidel som er alene med keeper. Dermed må Surnadal spille de siste minuttene med 10 mann. Den muligheten griper Kristiansund. Alm scorer sitt andre for dagen og sluttsetter resultatet til 4-1.

Ord sky bassert på artikkel: 739653
Kristiansund - kraftig - tilbake - Surnadal - cupbombe - Rakneberg - ledelsen - minutter - førsteomgangens - scoring - muligheten - Andreas - Dalsegg - straffe - utlignet - slokket - føringen - slutten - bakerste - minuttene - sluttsetter - resultatet -