Isak (17) vant FA-cupen for junior foran fullt Old Trafford
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 11. mai 2022 KL:22.55)
    Isak Hansen-Aarøen og hans lagkamerater i Manchester United vant FA-cupen for juniorlag med 3-1 over Nottingham Forest på et fullsatt Old Trafford. Det var 67.492 tilskuere på finalen, og mange av Uniteds A-lagsstjerner var blant publikum. Blant dem var Bruno Fernandes, Harry Maguire og David de Gea. Sir Alex Ferguson var også på tribunen. I det 78. minutt ble Alejandro Garnacho felt rett utenfor 16-meteren, men dommeren pekte på straffemerket. Garnacho tok selv straffesparket og feiret med Cristiano Ronaldos målgest. På overtid gjorde Garnacho også 3-1 via en motspiller. 17-årige Hansen-Aarøen har drakt nummer 10 og tierrollen i United-laget. Den tidligere Tromsø-spillerens raid lå bak kampens første mål, da han ble felt 20 meter fra mål. Sam Murray slo et presist frispark inn foran mål, og der stupte kaptein Rhys Bennett fram og nikket i mål. Hansen-Aarøen ble byttet ut i det 65. minutt og fikk se avgjørelsen fra benken. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 739720
Trafford - lagkamerater - Manchester - juniorlag - Nottingham - fullsatt - tilskuere - finalen - Uniteds - lagsstjerner - publikum - Fernandes - Maguire - Ferguson - tribunen - Alejandro - Garnacho - utenfor - meteren - dommeren - straffemerket - straffesparket - Cristiano - Ronaldos - målgest - overtid - motspiller - tierrollen - tidligere - spillerens - kampens - presist - frispark - kaptein - Bennett - avgjørelsen -