City slapp med skrekken etter marerittstart
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 15. mai 2022 KL:16.53)
    West Hams Jarrod Bowen rystet Manchester City med to fulltreffere og 2–0 før pause i den neste siste serierunden av Premier League. – Det er håpløst forsvarsspill av Manchester City at de lar det løpet gå gjennom, men det er glitrende avslutning av Bowen, kommenterte TV2-ekspert Brede Hangeland. Men Pep Guardiola brukte pausen godt: Jack Grealish reduserte til 1–2 fire minutter ut i andre omgang. Utligningen til 2–2 kom etter selvmål av Vladimir Coufal, som stusset inn et frisparkinnlegg fra Riyad Mahrez med hodet. Bowen fikk en gyllen mulighet til å sette sitt tredje mål i 2. omgang, men City slapp med skrekken selv om Mahrez bommet på straffespark med fem minutter igjen. Nå har de fortsatt alt i sine egne hender med tanke på Premier League-tittelen. Dersom City hadde tapt kampen, ville de risikert å stå med lik poengsum som Liverpool før den siste serierunden neste søndag. Da ville målforskjellen kunne spilt en rolle. Nå er de sikret seriegull med seier mot Aston Villa i siste kamp.

Ord sky bassert på artikkel: 740646
skrekken - marerittstart - Manchester - fulltreffere - serierunden - Premier - håpløst - forsvarsspill - gjennom - glitrende - avslutning - kommenterte - ekspert - Hangeland - Guardiola - Grealish - reduserte - minutter - Utligningen - selvmål - Vladimir - stusset - frisparkinnlegg - mulighet - straffespark - fortsatt - tittelen - risikert - poengsum - Liverpool - målforskjellen - seriegull -