Arsenal-smell i mesterligakampen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 16. mai 2022 KL:22.59)
    Martin Ødegaard og Arsenal røk 0-2 for Newcastle mandag og snublet dermed stygt i kampen om den siste mesterligabilletten i Premier League. Scoringene som avgjorde kampen kom i annen omgang. Etter 56 minutter satte Arsenal-midtstopper Ben White ballen i eget mål etter et hardt innlegg fra Newcastles Joelinton. Fem minutter før full tid hamret Bruno Guimarães inn 2-0 etter massivt Newcastle-press. Ufortjent var det ikke at de tre poengene ble værende igjen på St. James` Park. Hjemmelaget satte tidlig trykk på Arsenal. Gjestene fikk aldri festet noe skikkelig grep om kampen, men måtte i stedet tåle en blytung kveld. Tapet betyr nemlig at London-rival Tottenham har to poeng til gode på Arsenal i kampen om fjerdeplassen i Premier League foran siste serierunde. Dermed kan mesterligadrømmen glippe for Martin Ødegaard og lagkameratene. Det vil naturlig nok være et hardt slag. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 741007
Arsenal - mesterligakampen - Ødegaard - Newcastle - snublet - mesterligabilletten - Premier - Scoringene - avgjorde - minutter - midtstopper - innlegg - Newcastles - Joelinton - Guimarães - massivt - Ufortjent - poengene - værende - Hjemmelaget - Gjestene - skikkelig - blytung - Tottenham - fjerdeplassen - serierunde - mesterligadrømmen - lagkameratene - naturlig -