Sport

Liten annonse
    Uenighet i Sveriges landslag
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 17. mai 2022 KL:13.01)
    Flere svenske langrennsløpere har ikke skrevet under på en ny avtale med skiforbundet foran kommende sesong, til tross for at lagene ble presenterte tirsdag. Med der var som ventet Frida Karlsson, som har noe å revansjere etter en svak OL-sesong. – Til neste år handler det om å finne en stabil form som kan holde sesongen ut. Jeg skal aldri mer være på bunnen, sa Karlsson på tampen av sist sesong. Tirsdag ble hun presentert blant de 14 som skal kjempe om edelt metall i VM i Planica i månedsskiftet februar/mars. Ifølge svenske medier er det imidlertid flere løpere som ikke er enig med skiforbundet foran sesongen. Fra før er det klart at sprintstjernen Linn Svahn skal satse mot VM utenfor landslaget. Veteranen Calle Halfvarsson er en av dem som ikke har skrevet under ennå. – Det er noen punkter i avtalen vi ikke er fornøyde med. Vi kan ikke bare akseptere alt, men jeg håper at vi ror noen ting i land i dag, sier han til Aftonbladet. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 741098
Uenighet - Sveriges - landslag - svenske - langrennsløpere - skrevet - skiforbundet - kommende - presenterte - tirsdag - Karlsson - revansjere - handler - sesongen - Tirsdag - Planica - månedsskiftet - februar - imidlertid - sprintstjernen - utenfor - landslaget - Veteranen - Halfvarsson - punkter - avtalen - fornøyde - akseptere - Aftonbladet -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »