PL-håpet sluknet for Berges lag etter straffedrama
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 17. mai 2022 KL:23.37)
    Comebacket til Sander Berge og Sheffield United var ikke nok til å klå Nottingham Forest i opprykksjakten. 29. mai spiller Forest om Premier League-plass. Det skjer mot Huddersfield på Wembley i det som ofte kalles «fotballens mest verdifulle kamp». Vinneren er garantert over 1 milliard kroner i inntekter. Tirsdag snudde Sheffield United 0-1 til 2-1 i Nottingham. Dermed sto det 3-3 sammenlagt, men i straffesparkkonkurransen feilet gjestene. Der åpnet de med to strake bom før Berge scoret på deres tredje forsøk. Forest vant straffedramaet 3-2. Berge markerte seg i begge kampene mot Forest med scoring lørdag og assist tirsdag, men bidraget holdt ikke. Brannan Johnson tok vertene effektivt foran etter snaut 20 minutter. Den unge waliseren scoret på Forests første sjanse etter en gnistrende åpning fra gjestene. Johnson gjorde som sin far David for 19 år siden og noterte mål for Nottingham-klubben i begge opprykkskampene i semifinalen. Også den gang var det mot Sheffield United. Rett etter hvilen bidro Berge med å tenne «Blades»-håpet. Han slo lavt inn forut for Morgan Gibbs-Whites utligning. Snaut 20 minutter senere fikset John Fleck 2-1 for gjestene, og duellen måtte ut i ekstraomganger. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 741201
sluknet - straffedrama - Comebacket - Sheffield - Nottingham - opprykksjakten - spiller - Premier - Huddersfield - Wembley - fotballens - verdifulle - Vinneren - garantert - milliard - inntekter - Tirsdag - sammenlagt - straffesparkkonkurransen - gjestene - straffedramaet - markerte - kampene - scoring - tirsdag - bidraget - Brannan - Johnson - vertene - effektivt - minutter - waliseren - Forests - gnistrende - noterte - klubben - opprykkskampene - semifinalen - utligning - duellen - ekstraomganger -