Storhamar finaleklare etter thriller
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 18. mai 2022 KL:22.13)
    Storhamar var best da det gjaldt som mest og slo Sola 35-30 etter ekstraomganger i andre semifinalekamp i eliteseriesluttspillet i håndball. Dermed er Hamar-laget klar for finale med 2-0-seier i best av tre-serien. Det ble 37-27-seier på hjemmebane i det første oppgjøret. Sola ledet 14-13 til pause og var stort sett hele kampen ett eller to mål foran gjestene. Vendepunktet kom da Storhamar kvitterte til 29-29 på straffekast i siste sekund av ordinær tid. I ekstraomgangen var bortelaget overlegent. Sola maktet bare å score ett mål, mens Storhamar scoret seks og vant med fem mål. Anniken Obaidli og Kristin Venn var sentrale med sju mål hver for Storhamar. Fire spillere, blant dem veteranvingen Camilla Herrem, scoret seks mål for Sola. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 741471
Storhamar - finaleklare - thriller - ekstraomganger - semifinalekamp - eliteseriesluttspillet - håndball - hjemmebane - oppgjøret - gjestene - Vendepunktet - kvitterte - straffekast - ordinær - ekstraomgangen - bortelaget - overlegent - Anniken - Obaidli - Kristin - sentrale - spillere - veteranvingen - Camilla -