Deilas menn tok ny seier – Gabrielsen-mål for Austin
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 19. mai 2022 KL:07.03)
    Ronny Deila og hans New York City FC slo Ola Kamaras DC United 2-0 i MLS onsdag. Ruben Gabrielsen scoret i Austins 2-1-seier over Los Angeles FC. Seieren tok New York City FC opp på annenplass i den østlige avdelingen i den amerikanske toppligaen. De er poenget bak Jakob Glesnes` Philadelphia Union med en kamp mindre spilt. Ruben Gabrielsen hjalp Austin til tabelltopp i den vestlige avdelingen. Den norske midtstopperens scoring kom etter 13 minutter, da han fikk tid inne i feltet og bøyde ballen i lengste hjørne i 2-1-seieren over LAFC. Med det klatret Austin forbi nettopp onsdagens motstander på tabellen. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 741514
Gabrielsen - Kamaras - Austins - Angeles - Seieren - annenplass - østlige - avdelingen - amerikanske - toppligaen - poenget - Glesnes` - Philadelphia - tabelltopp - vestlige - midtstopperens - scoring - minutter - lengste - seieren - klatret - nettopp - onsdagens - motstander - tabellen -