Everton sikret plassen etter enorm snuoperasjon – stormet banen to ganger
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 19. mai 2022 KL:22.48)
    Euforiske Everton-supportere stormet banen hele to ganger da Everton sikret plassen i Premier League etter 3-2-seier over Crystal Palace. Når det nærmet seg slutt stod det fremdeles 2-2 på resultattavla, men fem minutter før ordinær tid satte Dominic Calvert-Lewin inn 3-2. Da stormet et mindretall av Everton-fansen inn på banen – noe prematurt. Banestormingen gjorde at det ble lagt til hele syv minutter, men Everton holdt unna i sluttminuttene. Og da dommeren endelig blåste i fløyta strømmet fansen inn på banen. Det var først Crystal Palace som tok ledelsen i kampen. Jean-Philippe Mateta nikket inn 1-0-målet halvveis inn i første omgang. Ikke mange minuttene senere la Jordan Ayew på til 2-0. Snuoperasjonen til Everton startet første i andre omgang. Michael Keane skapte nytt håp da han reduserte til 1-2 etter 54 minutter. Richarlison utlignet til 2-2 i det 75. minutt, før da Calvert-Lewin satte inn seiersmålet like før slutt.

Ord sky bassert på artikkel: 741766
Everton - plassen - snuoperasjon - stormet - Euforiske - supportere - Premier - Crystal - fremdeles - resultattavla - minutter - ordinær - Dominic - Calvert - mindretall - prematurt - Banestormingen - sluttminuttene - dommeren - endelig - strømmet - ledelsen - Philippe - halvveis - Snuoperasjonen - startet - Michael - reduserte - Richarlison - utlignet - seiersmålet -