Målløs generalprøve for Real Madrid
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 20. mai 2022 KL:23.04)
    Real Madrid gnistret på ingen måte en drøy uke før mesterligafinalen mot Liverpool. Den spanske seriemesteren fullførte sin hjemlige sesong med 0-0 mot Betis. I en ellers sjansefattig kamp mellom seriemester og cupmester hadde hovedstadslaget en kjempesjanse til å ordne sin 27. seier på 38 seriekamper da Karim Benzema og Rodrygo kom til en gigantisk dobbeltsjanse i det 51. minutt, men gjestene sto imot. I det 87. minutt kunne Betis ha avgjort kampen da Joaquin fikk ballen rett foran mål, men også hans avslutning strøk tverrliggeren. Real Madrid møter Liverpool i mesterligafinalen lørdag 28. mai.

Ord sky bassert på artikkel: 742035
generalprøve - gnistret - mesterligafinalen - Liverpool - spanske - seriemesteren - fullførte - hjemlige - sjansefattig - cupmester - hovedstadslaget - kjempesjanse - seriekamper - Benzema - Rodrygo - gigantisk - dobbeltsjanse - gjestene - avgjort - Joaquin - avslutning - tverrliggeren -