Sport

Liten annonse
    Hovland vraker saudiarabisk golfliga
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. juni 2022 KL:22.24)
    Spekulasjonen har stormet rundt Viktor Hovland og om han ville bytte til den saudiarabiske golfligaen. I en uttalelse fra Norges golfforbundet forteller de at han blir i PGA-touren. – Viktor bekrefter at han blir på PGA. Han bekrefter at han ikke har noen planer om å delta i Liv-serien. Det skriver Tom Rosenvinge, kommunikasjonssjef i Norges Golfforbund, i en melding til NRK. Søndag skrev NRK om den saudiarabiske golfligaen, kjent som Liv Invitational Golf Series, som satser milliarder på å få med de beste golfspillerne i en ny tour. Det har skapt sterke reaksjoner i miljøet. – Vi er ved et veiskille. Det er for tidlig å si hvordan det vil slå ut, men jeg tror golfsporten slik vi kjenner den, stopper i dag, sa Tom Erik Andersen, redaktør av Norsk Golf til NRK. I en golf-podkast fortalte Sky Sports journalist Jamie Weir at norske Hovland har vært i kontakt med Liv Invitational Golf Series. – Viktor Hovland er i samtaler. Jeg har hørt hvisking om at han kan være på vei. Jeg blir skuffet om han blir med, sa Weir i en podkast-episode. PGA-touren har en premiesum på 8,7 millioner dollar. Araberne tilbyr en premie på 25 millioner dollar.

Ord sky bassert på artikkel: 748306
Hovland - saudiarabisk - golfliga - Spekulasjonen - stormet - saudiarabiske - golfligaen - uttalelse - golfforbundet - forteller - bekrefter - skriver - Rosenvinge - kommunikasjonssjef - Golfforbund - melding - Invitational - milliarder - golfspillerne - reaksjoner - miljøet - veiskille - hvordan - golfsporten - kjenner - stopper - Andersen - redaktør - podkast - fortalte - journalist - kontakt - samtaler - hvisking - skuffet - episode - premiesum - millioner - Araberne -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »