Sport

Liten annonse
    Glimt-keeper til nederlandsk fotball
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. juni 2022 KL:13.56)
    Etter to år skiller Bodø/Glimt og Joshua Smits lag. Det melder Bodø/Glimt på egne hjemmesider. Smits har voktet buret i 11 eliteseriekamper for de helgule. Nederlenderen vender nå nesen hjem og har signert for Willem II Tilburg, som i vår rykket ned fra Æresdivisjonen. – Jeg kjøpte hus i hjembyen min for seks måneder siden, så endelig kan jeg bo i mitt eget hus. Etter to år uten venner og familie i Bodø blir det godt å være nærmere de igjen. Da Willem II kom på banen var det vinn-vinn for meg. Sjansen er stor for spilletid og jeg kan være med venner og familie, sier Smits til Glimt.no. Smits legger ikke skjul på at det har vært vanskelig å sitte mye på benken. – Det er tøft, men også en del av det å være keeper. Du må være nummer én for å få spille. Er du ikke det må det skje noe spesielt for å få spilletid. Derfor må man også være klar hele tiden, for ting kan skje raskt. Får man sjansen vil man heller ikke skuffe laget, så det er utrolig utfordrende over lang tid.

Ord sky bassert på artikkel: 751026
nederlandsk - fotball - skiller - hjemmesider - eliteseriekamper - helgule - Nederlenderen - signert - Tilburg - Æresdivisjonen - hjembyen - måneder - endelig - familie - nærmere - Sjansen - spilletid - vanskelig - spesielt - sjansen - utrolig - utfordrende -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »