Sport

Liten annonse
    Heidi Løke vender tilbake til Larvik
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. august 2022 KL:16.22)
    Håndballveteranen Heidi Løke er ferdig i Vipers Kristiansand. Hun vender tilbake til gamleklubben Larvik. Det bekrefter landslagsprofilen til TV 2. Bakgrunnen for klubbskiftet er at Løke, som er nybakt mor, synes det blir for langt å pendle til Kristiansand fra hjemmet i Sandefjord. Vipers slipper strekstjernen til tross for at hun har ett år igjen av kontrakten med kristiansandsklubben. – Jeg hadde et år igjen med Vipers, men de har vært veldig forståelsesfulle når det gjelder min familiesituasjon med en nyfødt og har latt meg gå, sier Heidi Løke til TV 2. Løke har spilt for Larvik i to perioder tidligere. – Jeg er veldig glad for å være tilbake i Larvik for tredje gang. Det siste jeg gjorde her sist var å vinne Champions League. Det er gode minner, sier hun. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 759997
tilbake - Håndballveteranen - Kristiansand - gamleklubben - bekrefter - landslagsprofilen - Bakgrunnen - klubbskiftet - hjemmet - Sandefjord - slipper - strekstjernen - kontrakten - kristiansandsklubben - forståelsesfulle - gjelder - familiesituasjon - perioder - tidligere - Champions -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »