Sport

Liten annonse
    Weng bryter tausheten etter marerittår: – Det har vært tøft
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. august 2022 KL:12.31)
    Heidi Weng har lagt bak seg et drøyt halvår hvor absolutt alt har gått galt. Først glapp OL etter at hun ble koronasmittet. Så falt hun på isen og fikk en hjernerystelse som har holdt henne ute siden mars. – Det har vært tøft. Det har vært sju måneder med dårlig trening, så det er ikke optimalt. Samtidig føler jeg at jeg er såpass oppe i åra, så da tror jeg at det her skal gå fint. Jeg merker jeg har god tid til det virkelig gjelder, sier Weng til NRK. Hjernerystelsen har gjort at hun måtte holde seg rolig i flere måneder. Alt måtte settes på vent. – Det tøffeste er at jeg ikke har kunne være sosial. Jeg har ikke hørt på musikk, og alle sånne småting, kjøre bil, har vært krevende for hodet. Det har vært tøft, men som sagt er det bare filleting. Det er kanskje kjipt for en langrennsløper når du skal prestere med kropp og hode, men eller er jeg frisk og rask. Hun forteller at hjernerystelsen var verre enn hun først trodde. – Jeg var nok ikke så flink i starten til å ta det med ro, det kan kanskje ha gjort det verre. Nå er hun endelig tilbake på startstreken under NRK-sendte Lysebotn Opp, kl. 22.05 i kveld.

Ord sky bassert på artikkel: 760436
tausheten - marerittår - absolutt - koronasmittet - hjernerystelse - måneder - trening - optimalt - Samtidig - virkelig - gjelder - Hjernerystelsen - tøffeste - småting - krevende - filleting - kanskje - langrennsløper - prestere - forteller - hjernerystelsen - starten - endelig - tilbake - startstreken - Lysebotn -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »