Sport

Liten annonse
    Northug vil hevde seg i langløp
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. august 2022 KL:09.30)
    Den tidligere langrennskongen Petter Northug er ferdig som mosjonist og vil hevde seg i toppen av langløp til vinteren. Northug sier til VG at han har planer om å bygge opp et team på to-tre løpere denne sesongen. Han satser på suksess i langløpsserien Ski Classics, som blant annet består av Vasaloppet, Birkebeinerrennet og Marcialonga. – I år håper jeg å hevde meg. Jeg trener nå for å delta på noen av Ski Classics-løpene til vinteren. Da vil jeg være med i teten. Det er noen løp som ikke passer meg på grunn av løypeprofil, men også noen som passer meg veldig bra, sier Northug til VG Northug har i sommer imponert i rulleskirennene Kanalrennet og Blinkfestivalens langløp. Han har gått langløp tidligere også, men da har han omtalt seg selv som en mosjonist. – Petter Northug er i ferd med å gjøre comeback, sier Northugs langløpskollega Petter Skinstad, som også er TV 2-ekspert sammen med trønderen. Langløpene sendes på NRK til vinteren, og langløpsstjernen Andreas Nygaard sier han tror Northug kan hevde seg i for eksempel Vasaloppet. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 761189
Northug - langløp - tidligere - langrennskongen - mosjonist - vinteren - sesongen - suksess - langløpsserien - Classics - Vasaloppet - Birkebeinerrennet - Marcialonga - løypeprofil - imponert - rulleskirennene - Kanalrennet - Blinkfestivalens - comeback - Northugs - langløpskollega - Skinstad - ekspert - trønderen - Langløpene - langløpsstjernen - Andreas - Nygaard - eksempel -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »