Leicester rotet bort seieren hjemme mot Brentford
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. august 2022 KL:17.01)
    Brendan Rodgers og Leicester ledet 2-0 hjemme mot Brentford i Premier League søndag, men de blåkledde kastet bort seieren etter et sent utligningsmål. Like etter at timen var unnagjort reduserte Ivan Toney for bortelaget, og med få minutter igjen å spille utlignet Josh Dasilva med en vakker avslutning. Dermed endte det 2-2 mellom Leicester og Brentford. Norske Kristoffer Ajer var som ventet ikke med i Brentford-troppen søndag. Midtstopperen ble operert for en hamstringskade etter forrige sesong, men han er likevel ventet tilbake innen kort tid. Leicesters neste kamp er borte mot Arsenal førstkommende lørdag. Thomas Frank og Brentford skal på sin side ta imot Manchester United.

Ord sky bassert på artikkel: 761438
Leicester - seieren - Brentford - Brendan - Rodgers - Premier - blåkledde - utligningsmål - unnagjort - reduserte - bortelaget - minutter - utlignet - Dasilva - avslutning - Kristoffer - troppen - Midtstopperen - operert - hamstringskade - forrige - likevel - tilbake - Leicesters - Arsenal - førstkommende - Manchester -