Sørloth-scoring i høydramatisk oppgjør
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 9. november 2022 KL:21.02)
    Aleksander Sørloth åpnet ballet da Real Sociedad til slutt slo Sevilla 2-1 på bortebane. Det skjedde etter han vartet opp med en vakker lobb over Sevillas keeper. Men i første omgang skulle det bli høydramatisk. For Sevilla virket heltente, noe som skulle straffe seg. Først ble Ivan Rakitic utvist for en stygg stempling. Kort tid senere led Tanguy Nianzou samme skjebne da han var for tøff i en takling. Dermed måtte hjemmelaget spille med ni mann en times tid. Et par minutter senere satte Real Sociedads Braiz Méndez inn 2-0, og dermed virket seieren å være i boks. Men hvittrøyene skulle svare, for hodesterke Rafa Mir stanget inn 1-2 like før pause. Og etter hvilen kjempet Sevilla hardt og godt for en utligning, men det ble for tøft mot Sørloth og co. Dette var siste kamp for de to lagene før fotball-VM sparkes i gang.

Ord sky bassert på artikkel: 781135
Sørloth - scoring - høydramatisk - oppgjør - Aleksander - Sociedad - Sevilla - bortebane - skjedde - Sevillas - heltente - straffe - Rakitic - stempling - Nianzou - skjebne - takling - hjemmelaget - minutter - Sociedads - seieren - hvittrøyene - hodesterke - stanget - kjempet - utligning - fotball - sparkes -