Sport

Liten annonse
    England presenterer VM-tropp – City-stjerne nervøs
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 10. november 2022 KL:06.57)
    Torsdag klokken 15:00 presenterer England-manager Gareth Southgate sin tropp for VM i Qatar. Kalvin Phillips, som gjorde comeback for Manchester City i ligacupseieren over Chelsea, er spent før uttaket. – Jeg er nervøs, men jeg blir veldig glad om jeg kommer med. Jeg har jobbet så hardt for det, sa Phillips til BBC etter kampen. City-spilleren startet samtlige kamper for England i fjorårets EM-sluttspill, helt fram til finalen, men har slitt med en skulderskade i årets sesong. – Det har vært sju uker med hardt arbeid for å komme i form. Det har vært et mål for meg å rekke VM, sa han til BBC etter å ha spilt en drøy omgang i 2-0-seieren over Chelsea. – Jeg fikk vite at operasjoner som den jeg hadde vanligvis betyr at man er ute i åtte til tolv uker, og det skjedde akkurat åtte uker før VM. Det var en vanskelig avgjørelse å ta, men nå er jeg glad for at jeg gjorde det. City-manager Pep Guardiola er ikke i tvil. – Det er mange dager igjen til den første kampen i VM, og han er klar. Gareth kjenner ham, og det er viktig, sa han til Sky Sports etter at Phillips bidro til å sikre plass i åttedelsfinalen. (NRK/NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 781207
England - presenterer - stjerne - Torsdag - klokken - manager - Southgate - Phillips - comeback - Manchester - ligacupseieren - Chelsea - uttaket - spilleren - startet - samtlige - fjorårets - sluttspill - finalen - skulderskade - operasjoner - vanligvis - skjedde - akkurat - vanskelig - avgjørelse - Guardiola - kjenner - åttedelsfinalen -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »