City-seier: Blakstads første superliga-mål for sesongen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 19. november 2022 KL:17.55)
    Manchester City vant 2–1 over Everton på Walton Hall Park lørdag kveld. Julie Blakstad sendte City i ledelsen etter en drøy halvtime. Få minutter senere utlignet danske Rikke Læntver Sevecke for Everton. Like etter pausen satte Khadija Shaw inn 2–1 for City. «The Citizens» hadde en enorm sjanse 18 minutter ut i andre omgang, hvor Blakstad nesten headet inn en tremålsledelse til bortelaget. Kampen ender med City-seier, og Blakstad og co. sniker seg innpå serieleder Arsenal.

Ord sky bassert på artikkel: 783944
Blakstads - superliga - sesongen - Manchester - Everton - ledelsen - halvtime - minutter - utlignet - Læntver - Sevecke - Khadija - Citizens - tremålsledelse - bortelaget - serieleder - Arsenal -