Sport

Liten annonse
    Aamodt i Narvik 2029-styret
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 22. november 2022 KL:10.56)
    Kjetil André Aamodt bekrefter til NRK at han går inn i styret som jobber for å få alpin-VM til Narvik i 2029 – Jeg ønsker å ta del i styret fordi jeg først og fremst er glad i sporten, og fordi det vil være bra for Norge å få et mesterskap hit. Selv om vi som nasjon har tatt 25 VM-gull og 62 medaljer i VM, har vi aldri hatt mesterskapet her, sier Aamodt. Den tidligere alpinisten er selv svært begeistret og imponert over forholdene i Narvik. – Det er spektakulære forhold, og de har en utrolig kul utforløype. Det er absolutt et mesterskap verdig, sier Aamodt. Han tror det er en stor mulighet for at Narvik og Norge får alpin-VM i 2029. – Jeg ønsker å hjelpe til. Jeg har et navn innenfor, og føler jeg har noe å bidra med, avslutter den tidligere alpinisten.

Ord sky bassert på artikkel: 784641
bekrefter - sporten - mesterskap - medaljer - mesterskapet - tidligere - alpinisten - begeistret - imponert - forholdene - spektakulære - utrolig - utforløype - absolutt - mulighet - innenfor - avslutter -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »