Poengløs Zuccarello i Wilds 4-3-seier over Coyotes
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 27. november 2022 KL:22.48)
    Det ble ingen målpoeng for Mats Zuccarello da Minnesota Wild vant 4-3 over Arizona Coyotes på hjemmeis i NHL søndag kveld. Dermed slo Wild tilbake etter fredagens forsmedelige 3-4-tap for Toronto Maple Leafs. Da både scoret og assisterte Zuccarello til ingen nytte. Nordmannen står med 20 målpoeng på 21 kamper denne sesongen. Kirill Kaprizov sendte vertene i ledelsen åtte minutter inn i første periode etter pasning fra Joel Eriksson. Sam Steel doblet Wilds ledelse i andre periode, før Nick Schmaltz reduserte for Coyotes. 36 sekunder inn i tredje periode økte Jared Spurgeon Wilds ledelse, før Matthew Boldy la på til 4-1 etter pasning fra Kaprizov. Lawson Crouse reduserte til 4-2, tre minutter før full tid, før Janis Jerome Moser virkelig gjorde det spennende da han satte inn 4-3-målet. Men det ble med det for gjestene som til slutt måtte se seg slått. «Zucca» fikk 19.22 minutter på isen. Søndagens kamp var Wilds femte kamp på rad hjemme De skal spille ytterligere to på hjemmeis før neste bortetur. Edmonton Oilers venter i neste kamp 2. desember. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 786191
Poengløs - Zuccarello - Coyotes - målpoeng - Minnesota - Arizona - hjemmeis - tilbake - fredagens - forsmedelige - Toronto - assisterte - Nordmannen - sesongen - Kaprizov - vertene - ledelsen - minutter - periode - pasning - Eriksson - Schmaltz - reduserte - sekunder - Spurgeon - Matthew - virkelig - spennende - gjestene - Søndagens - ytterligere - bortetur - Edmonton - desember -