Uavgjort i tysk storkamp - gullkampen vidåpen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 20. januar 2023 KL:22.30)
    Ingen har vært i nærheten av å true Bayern Münchens dominans i hjemlig liga de siste årene. Men for første gang på lenge ser gullkampen i Tyskland ut til å være vidåpen. Etter en lang, lang pause ble Bundesliga fredag kveld sparket i gang igjen med storkampen RB Leipzig mot Bayern München. Sistnevnte tok en oppskriftsmessig ledelse etter 37 minutter da veteranspiss Eric Maxim Choupo-Mouting scoret. Men RB Leipzig slo tilbake og Bayern-debutant Yann Sommer, hentet inn etter at Manuel Neuer brakk beinet på en skitur, fikk ingen smultring i debuten. Marcel Halstenberg utlignet, og RB Leipzig presset på for seiersmålet. Men oppgjøret endte til slutt 1-1. Bayern München troner fortsatt øverst i Bundesliga, men er bare fem poeng foran sesongens store overraskelse Freiburg. Tabelltoeren har i tillegg én kamp mindre spilt og kan ta innpå Bayern med seier i sin kamp denne runden.

Ord sky bassert på artikkel: 800450
Uavgjort - storkamp - gullkampen - vidåpen - nærheten - Münchens - dominans - hjemlig - Tyskland - Bundesliga - sparket - storkampen - Leipzig - Sistnevnte - oppskriftsmessig - ledelse - minutter - veteranspiss - Mouting - tilbake - debutant - smultring - debuten - Halstenberg - utlignet - presset - seiersmålet - oppgjøret - fortsatt - sesongens - overraskelse - Freiburg - Tabelltoeren - tillegg -