Mitoma sendte Liverpool ut av FA-cupen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 29. januar 2023 KL:16.29)
    Brighton tok imot Liverpool i FA-cupens fjerde runde. Det endte 2-1, etter at Kaoru Mitoma avgjorde på overtid. Liverpools midtbanespiller, Harvey Elliott, sendte rødtrøyene i ledelsen etter halvtimen spilt. Hjemmelaget svarte drøye ti minutter senere. Tariq Lamptey prøvde lykken på et langskudd etter et hjørnespark. Ballen traff lagkamerat, Lewis Dunk, og passerte Liverpool-målvakt Alisson. Det stod 1-1 til pause, og det så lenge ut til at det skulle ende uavgjort og at det måtte avgjøres med omkamp. Det var ikke japaneren, Kaoru Mitoma, noe interessert i. Et øyeblikks magi var det han trengte for å avgjøre kampen to minutter på overtid. – Oj, oj, oj, oj, Mitoma. Har du sett på maken for en scoring, sa Viaplay-kommentator Eivind Bisgaard Sundet i det avgjørde øyeblikket.

Ord sky bassert på artikkel: 802902
Liverpool - Brighton - avgjorde - overtid - Liverpools - midtbanespiller - Elliott - rødtrøyene - ledelsen - halvtimen - Hjemmelaget - minutter - Lamptey - langskudd - hjørnespark - lagkamerat - passerte - målvakt - Alisson - uavgjort - avgjøres - japaneren - interessert - øyeblikks - trengte - scoring - Viaplay - kommentator - Bisgaard - avgjørde - øyeblikket -