Ronaldo med sitt første mål da Al-Nassr spilte uavgjort
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. februar 2023 KL:19.00)
    Cristiano Ronaldo kunne fredag endelig finne nettmaskene i sin nye klubb på bortebane i den saudiarabiske toppdivisjonen. Borte fra eget gress kunne Cristiano Ronaldo åpne målkontoen for Al-Nassr da de spilte 2–2 mot Al Fateh. Al Fatehs Cristian Tello fant nettmaskene for vertene etter tolv minutter inn i kampen. Like før pause utlignet brasilianeren Anderson Talisca. Etter hvilen gjeninntok hjemmelaget ledelsen da Sofiane Bendebeka fant veien til mål. Cristiano Ronaldo sørget for poeng for sitt nye lag etter å ha satt ballen i mål på straffe og sørget for 2–2. Dette er Ronaldos tredje kamp for Al-Nassr etter at han skrev på for klubben tidligere i år. Portugiserens kontrakt strekker seg fram til 2025. Det er forventet at kontrakten er verdt nærmere 200 millioner euro, rundt 2,2 milliarder norske kroner. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 804501
Ronaldo - uavgjort - Cristiano - endelig - nettmaskene - bortebane - saudiarabiske - toppdivisjonen - målkontoen - vertene - minutter - utlignet - brasilianeren - Anderson - Talisca - gjeninntok - hjemmelaget - ledelsen - Sofiane - Bendebeka - straffe - Ronaldos - klubben - tidligere - Portugiserens - kontrakt - strekker - forventet - kontrakten - nærmere - millioner - milliarder -