Hovedsiden

Liten annonse  Solberg hadde store utfordringer med sikten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:21.58)
  Oliver Solberg inntok 6.-plassen på resultatlistene før siste dagen i Safari Rally Kenya i Nairobi, men tapte tid til toppen. – I dag var en av de sykeste dagene på rallybanen i mitt liv, men med seks nye runder i morgen er jeg sikker på at det kommer flere overraskelser og utfordringer i tiden som kommer, skriver den svensknorske rallyføreren på Twitter etter tredje dagen i Rally Kenya. Solberg skriver videre at han hadde store utfordringer med sikten i deler av fartsprøvene ettersom det både sprutet jord og vann opp på frontruta. Tross forholdene klatret Solberg opp på 6.-plass, og ligger 12.19 minutter bak Kalle Rovanperä som leder. Før dagens prøver var forspranget opp til finnen 4.27 minutter. Opp til Thierry Neuville på 5.-plass er det 1.19 minutter. (NTB)

  Supportere bortvist – skal ha kommet med rasistiske tilrop

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:22.12)
  Ørn-Horten slo Arendal 8-1 i 2. divisjon lørdag, men det var dommerens bortvisning av om lag 30 bortefans for mulige rasistiske rop som stjal fokuset. Hendelsen skal ha skjedd ti minutter før hvilen, da Ørn-Hortens Seihou Leroy Sillah Nilsen økte hjemmelagets ledelse til 4-0 og feiret foran Arendals supportere, ifølge Agderposten. Avisen skriver at flere som var på stadion, har opplyst at det ble laget apelyder mot spilleren, og dommer Herman Aass bekrefter at publikum ble bortvist. Sportssjef Børge Fedje i Arendal sier klubben fordømmer alle former for rasisme og hets. – Vi har fått framstilt påstander om hva som skal ha skjedd, og jeg kan ikke uttale meg om det er sant eller ikke. Jeg vet bare at Arendal Fotball som klubb er opptatt av mangfold og respekt og vil være gode representanter både på og utenfor banen, sier han til Agderposten.


  Nepomnjatsjtsjij og Caruana økte luken i VM-jakten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:21.08)
  Jan Nepomnjasjtsjij og Fabiano Caruana økte luken til resten i VM-kandidatturneringen i sjakk med seire lørdag. Hikaru Nakamura er treer, 1,5 poeng bak. «Nepo» er fortsatt alene på topp med 5,5 poeng på sju runder, etter en kontrollert seier med svarte brikker over ungarske Richard Rapport. Caruana lå lenge an til gevinst, men måtte slite lenge for seieren med hvite brikker mot aserbajanske Teimur Radjabov. Amerikaneren står med fem poeng. Deretter følger landsmannen Nakamura, som spilte remis med svarte brikker mot Jan-Krzysztof Duda lørdag. Tre spillere har tre poeng etter halvspilt turnering i Madrid. Vinneren av turneringen skal etter planen møte verdensmester Magnus Carlsen til VM-kamp i starten av 2023, men Carlsens foretrukne motstander i Alireza Firouzja, ligger dårlig an. Han har kun 2,5 poeng, etter remis mot kinesiske Ding Liren. Kandidatturneringen i den spanske hovedstaden varer fram til 5. juli. (NTB)


  Brennhet Ole Sæter med hat trick

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:20.00)
  Ole Sæter ble lørdagens største stjerne i kampen mellom Rosenborg og Kristiansund. Sæter var ansvarlig for samtlige av Rosenborgs tre mål. Med målgivende fra Carlo Holse scoret han kampens første mål etter kun fire minutter. I det nittende minuttet utlignet Amidou Diop, og satte gjestenes eneste mål i kampen. – Jeg signerte her i fjor, og da tvitret jeg at det kom til å bli veldig kjedelig å score hat trick her. Det var veldig kjedelig i dag, og jeg må finne meg en annen idrett, tror jeg, humret Sæter til Discovery etter kampen. Trønderne møter Viking borte i neste runde, mens Kristiansund reiser til Lillestrøm. – I dag spiller han en panserkamp. Han kan og fortjener å ta seg en kald en i dag, sa RBK-kaptein Markus Henriksen.

  Nytt VM-gull til Sarah Sjöström

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. juni 2022 KL:20.16)
  Den svenske veteranen Sarah Sjöström (28) tok sin 20.. VM-medalje med siger på 50 meter fri laurdag. Ho fekk tida 23,98, og slo sølvvinnar Katarzyna Wasick med 20 hundredeler. Sjöström tok sin første medalje i 2009.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »